17 Αυγ 2016

Ο αρχηγός μίλησε πριν την έναρξη της σεζόν και χτύπησε καμπανάκι

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έκανε σαφές ότι η Γιουβέντους φέτος θέλει περισσότερα από ό,τι μέχρι τώρα αλλά παράλληλα... χτύπησε καμπανάκι.

Ως ο πιο έμπειρος, ο αρχηγός μπορεί να διαβάσει μια σεζόν πριν καν αυτή αρχίσει και ουσιαστικά με τις δηλώσεις του έστειλε το μήνυμα στους συμπαίκτες.

Το μήνυμα ότι η Γιουβέντους μπορεί φέτος να πετύχει όσα θέλει αλλά για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να υπάρξει αλαζονεία και να πιστέψει κανείς ότι έχει ήδη κριθεί οτιδήποτε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν στο περιθώριο της επίσκεψης της Γιούβε στη βίλα των Ανιέλι.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Η διοίκηση έδειξε ότι δεν θέλει να μείνει στις μέχρι τώρα επιτυχίες, έδωσε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στους τιφόζι και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές: Πετύχαμε πολλά αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά να πετύχουμε»

Για το αν η Γιουβέντους είναι ακόμη πιο δυνατή: «Υπάρχει η θεωρία και υπάρχει και το γήπεδο, που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η εμπειρία της περσινής σεζόν όμως, με το τόσο άσχημο ξεκίνημα στις πρώτες 10 αγωνιστικές, θα πρέπει να μας βοηθήσει ώστε να μην έχουμε και πάλι τα ίδια προβλήματα επιπολαιότητας».

Για το ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι αντίπαλοι:
«Η Ιντερ είχε ήδη την περσινή σεζόν ένα ρόστερ 16-17 καλών παικτών και κατάφερε να το βελτιώσει με τις κινήσεις της, είναι σε θέση να μας ανταγωνιστούν. Η Ρόμα μπορεί να ποντάρει στη δουλειά του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία άρχισε από τον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος. Οσο για τη Νάπολι, είναι αλήθεια ότι έχασε τον Γκονσάλο (Ιγκουαΐν) αλλά τώρα όλοι οι πρώην συμπαίκτες του θα θέλουν να αποδείξουν ότι δεν ήταν μόνο αυτός, θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Για το αν είπε κάτι σε αυτούς που ήρθαν φέτος:
«Στον Ντάνι Αλβες είπα να μας βοηθήσει με την εμπειρία του, ειδικά εμάς τους πιο παλιούς που κυνηγάμε ακόμη ένα όνειρο, που έχουμε πιο υψηλούς στόχους φέτος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάποιες επιτυχίες που θέλουμε κι εμείς και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του σε τέτοιες καταστάσεις. Πάνω από όλα, πάντως, μου αρέσει πολύ παρατηρώντας τα αποδυτήρια σε αυτές τις 20 μέρες (από όταν επέστρεψε από την άδεια), το ότι βλέπω πως αυτοί που ήρθαν έχουν τη σωστή νοοτροπία για ένα τέτοιο κλαμπ. Τόσο στη συμπεριφορά τους όσο και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, στους στόχους που ξέρουν ότι πρέπει να έχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου