Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Το… χουνέρι που ετοιμάζει η Γιουβέντους στη Μίλαν για τον Μπετανκούρ

Η Γιουβέντους δεν δείχνει διατεθειμένη να πάρει τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ αλλά θέλει να... πιέσει την Μίλαν.

Η Μπόκα Τζούνιορς, όπως έχουμε γράψει, ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τους μπιανκονέρι για την πρόταση τον ροσονέρι για τον 19χρονο Ουρουγουανό έσος. Η Γιούβε έχει οψιόν απόκτησης του ως τον Απρίλιο του 2017 και οι Αργεντίνοι, όπως γράφουν υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι σε Ιταλία και Αργεντινή, δεν πρόκειται να τον πουλήσουν αν πρώτα δεν πάρουν το οριστικό «ok» από Τορίνο.

Θα δοθεί, όμως, αυτό το «ok»; Κατά πάσα πιθανότητα ναι αλλά όχι τόσο εύκολα. Οπως υποστήριξε πριν λίγο ο δημοσιογράφος Λούκα Μαρκέτι στο Sky Italia, η Γιουβέντους δεν θεωρεί τον Μπετανκούρ έτοιμο για το επίπεδο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει εύκολο το έργο της Μίλαν.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Τορίνο θέλουν να... ψήσουν λίγο τους ροσονέρι, είτε αναγκάζοντας τους να περιμένουν μέχρι τέλους Αυγούστου για τον Μπετανκούρ είτε αναγκάζοντας τους να δώσουν ουσιαστικά στην Μπόκα όλα τα λεφτά που έχουν αυτή την στιγμή στο ταμείο τους.

Παίζουν κι αυτά σε μια μεταγραφική περίοδο...

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea_726.html
Αφήνει τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ στη Μίλαν η Γιούβε. Η Γιουβέντους θα αφήσει, όπως φαίνεται, ανοιχτό τον δρόμο στη Μίλαν για να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea_698.html
Του έκανε πρόταση η Μίλαν και… ενημερώθηκε αμέσως η Γιουβέντους. Η Μίλαν έκανε πρόταση για την απόκτηση ενός μέσου αλλά το θέμα εξαρτάται βασικά από την Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]
Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου