16 Αυγ 2016

Τι θα ήθελε ιδανικά ο Αλέγκρι στο φινάλε των μεταγραφών και ποια η αίσθηση για το τι θα γίνει

Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική Ιταλία μετράει αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, η Γιουβέντους είναι άγνωστο αν θα κάνει κάποια επιπλέον κίνηση για ενίσχυση.

Θεωρητικά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα ήθελε δύο ποδοσφαιριστές στο χώρο του κέντρου. Ένας για να καλύψει το κενό του Πολ Πογκμπά και ένα για να μπορεί να παίξει βασικός στη θέση του Κλαούντιο Μαρκίζιο ή του Σάμι Κεντίρα (μέχρι να επιστρέψει ο πρώτος ή χρειάζεται να μείνει εκτός ο δεύτερος).

Στην τελευταία επίσημη τοποθέτησή του, ο προπονητής της Γιουβέντους είχε δηλώσει πως «θέλουμε να πάρουμε κάτι αλλά να είναι επιπέδου Γιουβέντους». Είναι άγνωστο το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο γι’ αυτές τις μεταγραφές, όπως είναι άγνωστο και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας, ανεξάρτητα απ’ ό,τι γράφουν τα ΜΜΕ.

Το σίγουρο είναι πως στην πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα η ομάδα θα παρουσιαστεί ως έχει στην παρούσα φάση καθώς και να αποκτηθεί κάποιος τα επόμενα 24ωρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Από ’κει και πέρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως η Γιούβε θα αγοράσει κάποιον παίκτη, μην ξεχνάμε πως απομένουν δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Θεωρείται επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον μιας -ακόμη- καλής μεταγραφής και αν δε γίνει κάτι τέτοιο, η Γιούβε «κινδυνεύει» να κλείσει «φτωχά» ένα μεταγραφικό παζάρι που μπήκε δυναμικά από την αρχή και έκανε εντυπωσιακές κινήσεις.

Πάντως, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει και κάτι, να υπενθυμίσουμε πως αντίστοιχη δήλωση είναι κάνει Αλέκρι αλλά και ο Μπέπε Μαρότα πέρσι τον Ιανουάριο. Τότε που η ομάδα μπορεί να μην αγόρασε κάποιον παίκτη, και μάλλον σωστά έπραξε, αλλά δε βρίσκεται στην ίδια θέση με τώρα.

Τότε δεν είχε τις απώλειες που έχει τώρα στο χώρο του κέντρου. Η αίσθηση που κυριαρχεί είναι πως οι μπιανκονέρι δουλεύουν μια μεταγραφή και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου