3 Αυγ 2016

Κιελίνι: Ο κόσμος περιμένει ότι θα νικάμε σε κάθε ματς με 3-0 ή 4-0

Οι διεθνείς έχουν επιστρέψει σχεδόν άπαντες στις προπονήσεις και ένας από αυτούς, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μίλησε στο κανάλι της Γιουβέντους.

Με εξαίρεση τους Πατρίς Εβρά, Πολ Πογκμπά, Σάμι Κεντίρα και Κλαούντιο Μαρκίζιο (τραυματίας), όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο Κιελίνι αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, τονίζοντας τον ενθουσιασμό που υπάρχει.

«Ξαναρχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ξαναρχίζουμε με ένα γκρουπ που θέλει να συνεχίσει να νικάει, να βελτιώνεται συνεχώς και να γράφει την ιστορία. Φέτος, περισσότερα από ό,τι στο παρελθόν, υπάρχει έκδηλος ενθουσιασμός. Η διοίκηση, με τις κινήσεις της, έδωσε κι άλλο κίνητρο, οι κινήσεις που έγιναν βοήθησαν ώστε να υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός όχι μόνο στις τάξεις του κόσμου, που είναι πάντα ένα από τα όπλα μας σε αυτές τις επιτυχίες, αλλά και στο ρόστερ, σε ένα γκρουπ που έχει δουλέψει πολύ και έχει δώσει πολλά ως τώρα», είπε αρχικά ο διεθνής στόπερ στο κανάλι της Γιουβέντους και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Αυτό σημαίνει ότι φέτος έχουμε ακόμη περισσότερες ευθύνες και πίεση, υπό την έννοια πως μετά από αυτές τις μεταγραφές, ο κόσμος μπορεί να περιμένει ότι θα νικάμε σε κάθε ματς με 3-0 ή 4-0. Εμείς, όμως, ξέρουμε καλά ότι δεν είναι έτσι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το μυστικό των επιτυχιών αυτής της πενταετίας ήταν η καθημερινή δουλειά, η ταπεινότητα, το πάθος και η θέληση που δείχναμε καθημερινά για δουλειά, για να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας. Εχουν γίνει μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Και φυσικά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το Champions League, δεν πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί, έχουμε κι άλλους στόχους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου