20 Αυγ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Φιορεντίνα

Τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι συνήθως απρόβλεπτα καθώς οι ομάδες δεν έχουν στρώσει και δεν ενδείκνυνται για στοιχηματισμό.

Το πρώτο ματς της Γιουβέντους έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς ο αντίπαλος ανήκει στις ομάδες που θεωρητικά μπορεί να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα και στο Juventus Stadium δεν έχει να χάσει πολλά.

Η Φιορεντίνα αναμένεται να μπει δίχως ιδιαίτερο άγχος στον αγώνα, να περιορίσει την ανάπτυξη της Γιουβέντους και να στηριχθεί περισσότερο στις αντεπιθέσεις.

Από την άλλη, οι μπιανκονέρι θα παραταχθούν μόνο για τη νίκη. Το κάζο της περσινής πρεμιέρας θα παίξει το ρόλο του και κανείς στο Τορίνο δε σκέφτεται να χαθούν βαθμοί από την 1η αγωνιστική.

Ο ενθουσιασμός για το νέο πρωτάθλημα, η εμπειρία, η καλή ψυχολογία και οι σημαντικές μονάδες που έχει η Γιούβε του Αλέγκρι μπορούν -εύκολα ή δύσκολα- να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Κόντρα στη λογική που λέει πως το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό, το forzajuve.gr θα προτείνει ως στοίχημα το Over (περισσότερα από 2,5 γκολ), με τελικό σημείο του ματς τον 1.

Για αυτούς που αρέσκονται στα σκορ και θέλουν να στοιχηματίσουν κάποιο πιθανό αποτέλεσμα, με γνώμονα τη νίκη της Γιουβέντους, προτείνουμε για τελικό αποτέλεσμα το 3-1.

Καλή επιτυχία σε όποιο στοίχημα κι αν παίξετε!


1 σχόλιο: