31 Αυγ 2016

Στα… χαρακώματα Γιουβέντους-Λιχτστάινερ και ο ρόλος της Ιντερ

Για πόλεμο νεύρων ανάμεσα στη Γιουβέντους και τον Στέφαν Λιχτστάινερ κάνει λόγο μέρος του ιταλικού Τύπου.

Με την επιστροφή του Χουάν Κουαδράδο να παρουσιάζεται σαν σίγουρη και με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί η απόκτηση του Ντάνι Αλβες, ο Ελβετός ένιωσε ότι φέτος θα παραγκωνιστεί και εμφανίζεται και από τις τρεις ιταλικές εφημερίδες να έχει ζητήσει μεταγραφή.

Το θέμα δεν είναι μόνο εκεί αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ο Λιχτστάινερ φέρεται από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ να έχει συμφωνήσει με την Ιντερ και να απορρίπτει οποιαδήποτε άλλη προοπτική, όπως για παράδειγμα η Ντόρτμουντ.

Η Γιουβέντους, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, δεν θεωρεί... ανέγγιχτο πλέον τον Στέφαν λόγω της παρουσίας του Αλβες και όπως φαίνεται και αυτής του Κουαδράδο, αλλά δεν θέλει να τον δώσει στην Ιντερ.

Ο Μπέπε Μαρότα, μάλιστα, φέρεται να ενημέρωσε τους νερατζούρι, μετά το τηλεφώνημα των τελευταίων, ότι θα το συζητούσε σε ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον Μπρόζοβιτς, κάτι που απορρίπτουν οι Μιλανέζοι.

Οπως και να έχει, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Λιχτστάινερ θα παραμείνει μπιανκονέρο ή αν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού μετά από πέντε χρόνια επιτυχιών. Θα είναι κρίμα να χαλάσουν οι καρδιές μας στο τέλος...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου