30 Αυγ 2016

Ο Πιάνιτς εξήγησε γιατί δεν έχει παίξει μέχρι σήμερα

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μίλησε για την μεταγραφή του στη Γιουβέντους, εξήγησε γιατί δεν έχει παίξει ακόμη και δεν θέτει όρια στους φετινούς στόχους.

Ο Βόσνιος χαφ είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του και μίλησε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους για διάφορα θέματα που αφορούν τους μπιανκονέρι.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την μεταγραφή στη Γιουβέντους: «Είναι μια σπουδαία ομάδα και μετά από πέντε υπέροχα χρόνια στη Ρόμα, ήθελα να αλλάξω. Είμαι σε ένα κλαμπ που με ήθελε πολύ καιρό και είμαι για τίτλους».

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Εχουμε καλή σχέση, είναι ένας καλός προπονητής. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σε κάνει να δουλεύεις σκληρά αλλά έξω από το γήπεδο είναι πολύ απλός και ευχάριστος τύπος. Στη Γιούβε δουλεύεις κυρίως στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη γι’ αυτό τον λόγο δεν έχω παίξει ακόμη. Αυτό, όμως, θα γίνει σίγουρα με την επανέναρξη».

Για τους στόχους: «Στο Champions League θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Προέχει να καθαρίσουμε με τον όμιλο και από εκεί και πέρα μπορούν να συμβούν τα πάντα και δεν θέτουμε όρια. Εχουμε μια σπουδαία ομάδα, στο επίπεδο των άλλων μεγάλων της Ευρώπης».

Για την μάχη του scudetto: «Ακόμη είναι νωρίς για να πούμε με ποιον θα μονομαχήσουμε. Σίγουρα υπάρχουν οι Νάπολι, Ρόμα, Μίλαν και Ιντερ. Πολλές ομάδες έχουν κάνει καλές μεταγραφικές κινήσεις, όπως οι νερατζούρι και οι παρτενοπέι. Η Ρόμα δεν άλλαξε πολύ και είναι δυνατή».

1 σχόλιο:

  1. Ο Αλέγκρι θέλει να αλλάξει το ρόο του Πιάνιτς, δηλ. να μην τον βάλει να έχει αυτόν το ρόλο που διακρίθηκε στη Ρόμα, γιατί από πίσω περιμένει να έρθει ο Μαρκίσιο.. Αν ο Πιάνιτς διακριθεί στα μάτια του κόσμου..δε θα έχει βασικό ρόλο μετά ο Μαρκίσιο.. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια..και για μένα δεν είναι καθόλου σψστή... Ο Αλέγκρι, απλά, ψάχνει τρόπο να τους χωρέσει στην εντεκάδα ντε και καλά με το ζόρι... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή