14 Αυγ 2016

Υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές με την Παρί για τον Ματουιντί

«Θέλω να μείνει ο Ματουιντί, αλλά δεν είμαι ο μόνος που αποφασίζει», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν για την περίπτωση του Γάλλου μέσου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ματουιντί δε χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα των Παριζιάνων καθώς στο εκτός έδρας ματς με την Μπαστιά, μπήκε ως αλλαγή το 75’.

Αυτό μπορεί να σημαίνει και κάτι, μπορεί και τίποτα (αφού και άλλοι βασικοί δεν έπαιξαν από την αρχή). Όπως και να ’χει, η μη συμμετοχή του πυροδότησε ξανά τα σενάρια για μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς η Παρί τον κοστολογεί από 35 εκατ. ευρώ και πάνω, αλλά κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει ο άνθρωπος για να δώσει τη λύση σε αυτή τη δύσκολη αποστολή. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα.

Με γνώμονα τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ατζέντης μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές που υπάρχουν και να φέρει τον παίκτη στην ομάδα, αν φυσικά πάρει την εντολή από τη Γιούβε. Εξάλλου, με τους μπιανκονέρι έκανε μια την πιο πετυχημένη δουλειά του φέτος και σίγουρα θα θελήσει να κρατήσει και τις επαφές του με την ομάδα του Τορίνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου