7 Αυγ 2016

Δείτε το βίντεο με όμορφα τα γκολ της Γιούβε επί της Γουέστ Χαμ

Με γκολ των Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς-Τζάτζα η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της Γουέστ Χαμ, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου των Λονδρέζων.

Τα «σφυριά» κάλεσαν τους μπιανκονέρι για να γιορτάσουν την είσοδο στο νέο γήπεδο τους και το κλίμα ήταν πανηγυρικό από το ξεκίνημα. Ενα ξεκίνημα, που ήταν καλύτερο για τη Γιούβε, η οποία προηγήθηκε με 0-2 από νωρίς.

Στο 18’ ο Ντάνι Αλβες σέντραρε, ο Μάντζουκιτς κατέβασε με το κεφάλι και ο Ντιμπάλα πλάσαρε στη γωνία για το 0-1. Τρία λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ήταν ο Αργεντίνος αυτός -μετά από υπέροχη προσποίηση στον αντίπαλο- που έδωσε ασίστ στον Κροάτη για το 0-2. Η Γουέστ Χαμ, πάντως, αντέδρασε και στο 34’ μείωσε με διπλή προσπάθεια του Κάρολ, για να έρθει στο 39’ τριπλή ευκαιρία και δοκάρι για τους μπιανκονέρι με τον Μπενάτια.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52’ ο Κάρολ σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 2-2 αλλά η Γιουβέντους πήρε τη νίκη. Οχι στο 82’, αφού η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες, αλλά στο 85’ με το ωραίο τελείωμα του Τζάτζα, ο οποίος είχε βγει τετ α τετ.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου