17 Αυγ 2016

Τα 2+1 ονόματα για τη μεταγραφή του μέσου και τα 30 εκατ. ευρώ που σκοπεύει να δώσει η Γιούβε

Το ποσό των 30 εκατ. ευρώ έχει αποφασίσει να διαθέσει η Γιουβέντους για ένα χαφ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος αναφέρει δύο γνωστά και ένα... νέο όνομα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν χθες το βράδυ αρκετοί δημοσιογράφοι σε τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με τις μεταγραφές, οι μπιανκονέρι έχουν αποφασίσει ότι το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν για να πάρουν έναν μέσο, είναι αυτό των 30 εκατ. ευρώ.

Το θέμα είναι πού θα δοθεί αυτό το ποσό... Σίγουρα όχι στη Ζενίτ για τον Αξελ Βίτσελ, αφού η Γιούβε είναι σταθερή στα 16-18 που είχε προσφέρει και δεν πρόκειται να ανέβει, έχοντας με το μέρος της και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στους Ρώσους πως ή θα πάει άμεσα στη Γιουβέντους ή θα φύγει ως ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσαν να δοθούν αυτά τα χρήματα για τον Μπλες Ματουϊντί αλλά το θέμα είναι αν δέχονται να συζητήσουν. Ο Μπέπε Μαρότα, σύμφωνα με το Sky Italia θα ξεκινήσει από τα 20 τις συζητήσεις με τους Παριζιάνους, αν ο Μίνο Ραϊόλα καταφέρει να τους πείσει να κάτσουν στο τραπέζι. Και θα το προσπαθήσει ο μάνατζερ επειδή η Γιουβέντους, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει έτοιμο 4ετές συμβόλαιο για τον Ματουϊντί.

Παράλληλα, πάντως, οι Ιταλοί χθες το βράδυ ανέφεραν και το όνομα του Λούκας Μπίλια της Λάτσιο. Ο διεθνής Αργεντίνος χαφ είναι ποδοσφαιριστής που αρέσει στους μπιανκονέρι, οι οποίοι πέρυσι τον παρακολουθούσαν συνεχώς αλλά με τον Κλαούντιο Λοτίτο δεν είναι ποτέ εύκολο για την Γιούβε να διαπραγματευτεί. Και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσφέρουν τα λεφτά που θα ήθελε ο πρόεδρος των λατσιάλι, με τον οποίο ο Μαρότα έχει τις χειρότερες σχέσεις.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου