6 Αυγ 2016

Αλέγκρι: Ο Πογκμπά την Δευτέρα έχει προπόνηση εδώ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι αρκετά ήρεμος σε ό,τι αφορά το θέμα του Πολ Πογκμπά και θέλει ταπεινότητα και δουλειά από όλους στη Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι της Κυριακής την Γουέστ Χαμ σε φιλικό αγώνα στο Λονδίνο και ο προπονητής μίλησε στους δημοσιογράφους στο Βίνοβο, ξεκινώντας από το θέμα του Γάλλου.

«Ο Πογκμπά την Δευτέρα έχει προπόνηση εδώ και δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για αντικαταστάτη γιατί αυτή την στιγμή είναι παίκτης της Γιουβέντους», ήταν η ατάκα του Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους πάντες, εντός και εκτός ομάδας.

«Τον Ιούλιο όλοι το παίρνουν το πρωτάθλημα, το θέμα είναι τι γίνεται μετά, το θέμα είναι να είμαστε πρώτοι στις 31 Μαΐου. Θα βρούμε απέναντι μας ομάδες που θα είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν τα προγνωστικά, τα οποία λένε ότι το φαβορί είναι η Γιουβέντους. Το επίπεδο μας ως ομάδα, η δύναμη μας, έχει αυξηθεί με τις μεταγραφές που έχουν γίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. Δεν έχουμε στο τσεπάκι το πρωτάθλημα ή τον τελικό του Champions League, πρέπει να δουλέψουμε αρκετά και με ταπεινότητα».

Από εκεί και πέρα, ο Μαξ είπε ότι η αποθεραπεία του Κλαούντιο Μαρκίζιο πάει καλά, ότι άρχισε να δουλεύει με μπάλα και ότι αναμένεται να επιστρέψει τον Οκτώβριο και έδωσε στους δημοσιογράφους την 11άδα του φιλικού με την Γουέστ Χαμ: «Οι τερματοφύλακες θα πάρουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο Μπουφόν, στο δεύτερο ο Νέτο. Από εκεί και πέρα, θα αρχίσουμε με Ντάνι Αλβες, Μπενάτια, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Λεμινά, Ασαμόα, Περέιρα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου