10 Αυγ 2016

Πιάτσα: Θα πικράνω του φίλους μου Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς στην Ιντερ

Για τις πρώτες του μέρες στη Γιουβέντους και το derby d' Italia με την Ιντερ, μίλησε ο Μάρκο Πιάτσα.

Ο 21χρονος Κροάτης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ως μπιανκονέρο μπαίνοντας αλλαγή στο φιλικό με την Γουέστ Χαμ και ιστοσελίδα της πατρίδας του φιλοξένησε δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιάτσα...

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στη Γουέστ Χαμ:
«Ηταν μια ωραία νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της Γιουβέντους. Το να έχω συνεισφέρει στη νίκη είναι μια υπέροχη αίσθηση».

Για την πρώτη του επαφή με τον πλανήτη Γιούβε: «Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήμουν καλά αλλά στη Γιουβέντους όλα είναι εντελώς διαφορετικά. Το βλέπεις από το πώς έχει ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, από την άριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί, από τη δουλειά όλων. Προπονητής, συμπαίκτες, όλοι οι συνεργάτες... Ολοι τους έχουν νοοτροπία νικητή και θέλουν να κατακτήσουν πολλούς τίτλους».

Για τους συμπαίκτες με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά: «Αυτό να μου το ρωτήσετε σε λίγους μήνες, είμαι στο Τορίνο λίγες μέρες. Προς το παρόν μπορώ να πω ότι όλοι είναι άψογοι μαζί μου και είναι τιμή μου το γεγονός ότι με ήθελε τόσο πολύ ο Αλέγκρι. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και θα κάνω τα πάντα απέναντι σε αυτόν τον συναγωνισμό για να κερδίσω θέση βασικού».

Για το derby d' Italia με την Ιντερ: «Ενα ματς ξεχωριστό, ένα ματς γεμάτο ιστορία. Θα είναι συναρπαστικό όμως και για προσωπικούς λόγους. Θέλω να δώσω μια πίκρα στους φίλους μου Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς».

Για την προσαρμογή του στην πόλη: «Είναι περίεργο για μένα να είναι σε μια υπέροχη πόλη όπως το Τορίνο, πρώτη φορά είμαι εκτός Ζάγκρεμπ. Βρήκα με την οικογένεια μου το σπίτι στο οποίο μένω αλλά δεν βρήκα ακόμη τον χρόνο για να μάθω την πόλη. Αυτό θα το κάνω σίγουρα με τους συμπαίκτες μου».

Για το πώς νιώθει ως παίκτης της Γιουβέντους: «Η μεγάλη διαφορά είναι ότι παντού, ακόμη και στο Λονδίνο για το φιλικό με την Γουέστ Χαμ, οι οπαδοί μας σταματούσαν για αυτόγραφα ή φωτογραφίες. Ακόμη και από αυτό καταλαβαίνω ότι έχω έρθει σε ένα σπουδαίο κλαμπ και είμαι ευτυχισμένος για αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου