9 Αυγ 2016

Ανακοινώθηκε από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά, τι προβλέπει η συμφωνία για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Στις... 03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αν θέλει κάποιος να κάνει χιούμορ, μπορεί να πει ότι ο Γάλλος πήγε νύχτα στη Γιουνάιτεντ. Να δούμε και αν θα φύγει νύχτα... Εδώ και λίγες ώρες, λοιπόν, Γιουβέντους και Πογκμπά πήραν διαφορετικούς δρόμους.

Οι μπιανκονέρι και η ομάδα του Μάντσεστερ ανακοίνωσαν στις 03:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, με την Γιούβε να γνωστοποιεί ότι θα εισπράξει 105+5 εκατ. ευρώ. Τα 105 θα πληρωθούν μέσα σε δύο χρόνια ενώ τα άλλα 5 θα μπουν στο ταμείο αν σε αυτή την 5ετία (5ετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Γάλλος) ανανεώσει το συμβόλαιο του ή πουληθεί.

Είναι δεδομένο ότι κάτι από τα δύο θα γίνει αφού αποκλείεται η Γιουνάιτεντ να ρισκάρει ξανά να τον χάσει ως ελεύθερο. Ή θα του επεκτείνει το συμβόλαιο ή θα τον πουλήσει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου