Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Μια περίεργη υπόθεση εκβιασμού της Γιουβέντους και η εμπλοκή ποδοσφαιριστή σε σχέση με ανήλικη

Απόπειρα εκβιασμού της Γιουβέντους έγινε από κάποιους, με αφορμή φωτογραφίες παίκτη της με ανήλικο κορίτσι.

Μια περίεργη ιστορία έρχεται στην επιφάνεια, μέσω ρεπορτάζ της εφημερίδας La Stampa, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι. Μια ιστορία που έχει για πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Κάσερες, ο οποίος φέρεται να έχει φωτογραφηθεί με ένα 17χρονο κορίτσι το 2014.

Μια ιστορία, την οποία ψάχνει και η αστυνομία καθώς υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί ο εκβιασμός προς την Γιουβέντους και τον ίδιο τον Κάσερες να έγινε από οικογένειες της Μαφίας, για τις σχέσεις της οποίας με συγκεκριμένους οργανωμένους οπαδούς των μπιανκονέρι διεξάγεται ήδη έρευνα.

Οπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ της La Stampa, το 2014 ένας άγνωστος κύριος εμφανίστηκε στο store «Mondo Juve» στο Βίνοβο, όπου είναι και το προπονητικό κέντρο, αλλά οι σεκιούριτι τον σταμάτησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Στους καραμπινιέρι λοιπόν, ο συγκεκριμένος είπε ότι παίκτης της Γιουβέντους διατηρούσε δεσμό με την ανήλικη κόρη του και ότι ήταν αποφασισμένος να φτάσει ως τα γραφεία του κλαμπ για να μιλήσει με την διοίκηση. Κάτι, φυσικά, που ποτέ δεν του επιτράπηκε να κάνει.

Η αστυνομία έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα και η αναφορά της έγραφε τα εξής: «Αν και η οικογένεια του κοριτσιού δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τις οικογένειες της Μαφίας που είναι ήδη υπό έρευνα για σχέσεις με συγκεκριμένους οπαδούς, ο τρόπος με τον οποίο ο ενδιάμεσος ήρθε σε επαφή με στελέχη του κλαμπ, μπορεί να μας κάνει να υποθέσουμε ότι όντως τελικά είχε σχέσεις με κάποια αφεντικά της Μαφίας και ότι ίσως το οργάνωσαν όλο αυτό για να εκβιάσουν τον ποδοσφαιριστή και στελέχη της Γιουβέντους».

Ο ενδιάμεσος για τον οποίο κάνει λόγο η αναφορά της αστυνομίας, είναι ένας τύπος (τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά) ο οποίος προσέγγισε στελέχη της Γιούβε και ζήτησε λεφτά για να μην αποκαλύψει την σχέση του Κάσερες με την 17χρονη. Λεφτά, βέβαια, που δεν πήρε ποτέ.

Και δεν τα πήρε, επειδή λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του πατέρα της 17χρονης στο Vinovo, ο Κάσερες κλήθηκε στα γραφεία της Γιουβέντους για να δώσει εξηγήσεις. Ο Ουρουγουανός αρνήθηκε τα πάντα, είπε πως μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην υποτιθέμενη σχέση του με 17χρονη και για την Γιουβέντους το θέμα έκλεισε εκεί.

Οχι και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος της 17χρονης όμως... Οπως αποκαλύπτεται τώρα, φίλος του κοριτσιού προσπάθησε να πουλήσει σε εφημερίδες φωτογραφίες της κοπέλας με τον Κάσερες για να πάρει 20.000 ευρώ αλλά δεν τα κατάφερε ενώ ο πατέρας της 17χρονης προσπάθησε, επίσης χωρίς αποτέλεσμα, να έρθει σε επαφή με τον Ουρουγουανό.

Ο πατέρας, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έχει φωτογραφίες της κόρης του με τον Κάσερες αλλά αρνήθηκε ότι ήταν αυτός πίσω από την αποτυχημένη προσπάθεια πώλησης τους, για 20.000 ευρώ, στον Τύπο.

Στις 11 Μαρτίου 2014, η αστυνομία ήρθε σε επαφή με την 17χρονη, η οποία υποστήριξε ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Κάσερες στο πάρκινγκ του κλαμπ «8 Gallery» στο Τορίνο και ότι ακολούθησαν κι άλλες συναντήσεις τους. Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια και κάτι μήνες, ο Κάσερες έφυγε από την Γιουβέντους αφού έληξε το συμβόλαιο του αλλά η αστυνομία θα ψάξει και αυτή την υπόθεση, εντάσσοντας την στη μεγάλη έρευνα που γίνεται για σχέσεις της Μαφίας με ultras των μπιανκονέρι, θέλοντας να διαλευκάνει αν είναι δουλειά της Μαφίας και αυτός ο εκβιασμός προς τη Γιούβε και τον ίδιο τον Κάσερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου