21 Αυγ 2016

Αλέγκρι: Είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε λόγους για να είναι ικανοποιημένος μετά το 2-1 επί της Φιορεντίνα.

Η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και ο Αλέγκρι δήλωσε ικανοποιημένος μετά την λήξη, τόσο για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου όσο και για τη συνολική ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας αφού δεν επέτρεψε τίποτα στη Φιορεντίνα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την λήξη, ο Αλέγκρι είπε τα εξής...

Για το ματς: «Τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ αλλά... Δεν επιτρέψαμε πάντως τίποτα στη Φιορεντίνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ, ο Μπουφόν δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία επέμβαση, κρίμα γιατί χάσαμε το μαρκάρισμα στον Κάλινιτς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ανασταλτική συμπεριφορά, με αυτή κάνεις τη διαφορά στη Serie A».

Για το γκολ του Ιγκουαΐν: «Τον Γκονσάλο δε θα τον ανακαλύψουμε σήμερα, η τέχνη του ήταν πάντα να βάζει γκολ. Απόψε ήταν καλός όπως και οι συμπαίκτες του».

Για την ομάδα που έχει στη διάθεση του: «Η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές, βελτίωσε μια ομάδα που δεν ήταν εύκολο να βελτιωθεί. Για να πούμε, όμως, ότι είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι, θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Τώρα πρέπει μόνο να δουλέψουμε και να μην θεωρήσουμε δεδομένο τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, τίποτα εύκολο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι, κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου