29 Αυγ 2016

Απρόσμενη αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση Αξελ Βίτσελ

Το όνομα του Αξελ Βίτσελ παίζει ξανά, με την Ζενίτ να χαμηλώνει τις απαιτήσεις της.

Η Γιουβέντους έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Βέλγο μέσο για να τον αποκτήσει σε ένα χρόνο ως ελεύθερο, αφού αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στην Εβερτον και είναι διατεθειμένος να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Αγία Πετρούπολη και να φύγει τσάμπα.

Αυτό, όπως φαίνεται, έχει αποτέλεσμα για την Γιούβε αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το Sky Italia, διαπίστωσε ότι οι Ρώσοι... μαλακώνουν. Από τα 30 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Ζενίτ, έχει πέσει πλέον στα 22, με τους μπιανκονέρι να ενημερώνουν πριν λίγες ώρες τους Ρώσους ότι προσφέρουν 15.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

6 σχόλια:

  1. Να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος μεθαύριο..και να κάνουμε τον απόλογισμό, γιατί εγώ, προσωπικά τουλάχιστον, έχω ``κουραστεί`` υπερβολικό με όλα αυτά τα σενάρια όλο το καλοκαίρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εμένα μου αρέσει αυτη η περίπτωση. Δεν ξέρω αν σηκώνει φανέλα βασικού ώστε να αντικαταστήσει τον Πογκμπά ή εναλλακτικά του Ματουιντί αλλά σίγουρα για τον πάγκο είναι πολυτέλεια. Γιώργος Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι να τον κάνουμε στον πάγκο φίλε?????Να μας τον γυαλίζει?????

      Διαγραφή
    2. Σε καλύπτει εσένα για αντικατασταση του Πογκμπά; Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο; Και δεν εννοώ ότι θα κάθεται μονίμως στον πάγκο. Αλλά ούτε και θα βγάλει όλα τα 90 λεπτά. Αλλιώς σε σχέση με πέρσι δεν δυναμώνουμε στο κέντρο με έναν πιανιτς. Γνώμη μου, θα δείξει. Forza Juve!

      Διαγραφή
    3. Ας τον πάρουμε επιτέλους, αφού δε μπορούμε τον Σισοκό ή Τον Ματουιντί. Καλός είναι και φαίνεται να έχει όρεξη. Μην ξεχνάμε την επάνοδο του Ασαμόα, τον φανταστικό Κεντίρα και τον Λεμινά.. που για μ΄ένα είναι πολύ καλός παίχτης και όσο πάει ανεβαίνει..Ευτυχώς που δεν τον δώσαμε. Θα έχουμε πολύ δυνατό κέντρο.., να είστε σίγουροι..

      Διαγραφή
  3. Η απώλεια του Πογμπα ειναι τεράστια και δεν αναπληρώνετε με τον Βιτσελ,απλά ο Βιτσελ ειναι η πιο φτηνή λύσει,προσωπικά πιστεύω ότι στο κέντρο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα δημιουργίας,ο μόνος τρόπος ήταν να αποκτηθεί ένας από τους Σισοκο η Ματουιντι και να πετύχει ξανά η συνταγή του Αλεγγρι,δηλαδή να ταιριάξει εκ νέου τον πιο νευραλγικό χώρο μιας ομάδας το κέντρο.Ελπιζω πως κάτι θα γίνει αν θυμάστε πέρσι τελευταία ώρα πήραμε ένα παλτό με το όνομα Ερνανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή