2 Αυγ 2016

Τι συμβαίνει με 5+1 παγκίτες της Γιουβέντους

Εν αναμονή της πώλησης του Πολ Πογκμπά, ας δούμε γιατί η Γιουβέντους δεν έχει παραχωρήσει τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Ολο αυτό το διάστημα έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο Μπέπε Μαρότα υπολογίζει να βάλει ένα πολύ καλό ποσό στο ταμείο από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Θα περίμενε κανείς ότι κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα είχαν ήδη τελειώσει αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Και οι λόγοι είναι διάφοροι...

Μάριο Λεμινά
Ο Μάριο Λεμινά, για παράδειγμα, φερόταν να είναι σε αυτούς που παραχωρούνται, αν έρχονταν μια πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους, τελικά, αποφάσισε να βγάλει από τη λίστα με τους υπό παραχώρηση τον νεαρό χαφ, μετά από σχετική εισήγηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ερνάνες
Ο Ερνάνες είναι μέσα σε αυτούς που θα πρέπει να φύγουν από το Τορίνο αλλά παραμένει προς το παρόν, με την... ευθύνη να είναι δική του. Προτάσεις υπήρξαν από Κίνα και Τουρκία αλλά ο ίδιος τις απέρριψε και τώρα η Γιούβε περιμένει κρούσεις από Πορτογαλία και Μεξικό. Αν όλα πάνε καλά, οι μπιανκονέρι υπολογίζουν να πάρουν 7-9 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Σιμόνε Τζάτζα
Ο Σιμόνε Τζάτζα είναι στη λίστα με τους παίκτες που πωλούνται, αν έρθει καλή πρόταση. Κάτι που έγινε, αφού τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και η Βόλφσμπουργκ πρόσφεραν 25 εκατ. ευρώ. Το ποσό κάλυπτε σε απόλυτο βαθμό τους μπιανκονέρι αλλά το θέμα δεν προχώρησε επειδή ο ίδιος αποφάσισε να απορρίψει αυτές τις προτάσεις. Επιθυμία του Τζάτζα είναι να παραμείνει στην Ιταλία αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η Μίλαν ή η Ρόμα, που ακούγεται ότι ενδιαφέρονται, να δώσουν 25 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους.

Ρομπέρτο Περέιρα
Ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που πωλείται και θα είχε ήδη αποχαιρετήσει τους μπιανκονέρι, αν δεν προέκυπτε το θέμα Ιγκουαΐν. Γιουβέντους και Νάπολι ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία στα 18-20 εκατ. ευρώ για την πώληση του Αργεντίνου χαφ αλλά οι παρτενοπέι αποφάσισαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση όταν είδαν ότι η Γιούβε παίρνει τον Ιγουαΐν.

Νομπέρτο Νέτο
Στη λίστα με τους παίκτες που παραχωρούνται είναι και ο Νορμπέρτο Νέτο, αρκεί φυσικά να το ζητήσει και ο ίδιος. Διάφορα σενάρια ήθελαν τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να επιθυμεί την αποχώρηση του προκειμένου να παίζει βασικός αλλά το τελευταίο διάστημα επικρατεί ηρεμία σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του. Η Γιουβέντους, πάντως, δεν έχει γνωστοποιήσει με ποιο ποσό θα δεχόταν να πουλήσει τον Νέτο, ο οποίος επίσης δεν έχει πει επισήμως ότι θέλει να φύγει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου