26 Αυγ 2016

Τα παιχνίδια της Παρί έφεραν παγωμάρα για τη μεταγραφή του Ματουιντί

Η χτεσινή αισιοδοξία για την περίπτωση του Μπλες Ματουιντί έδωσε τη θέση της στη σημερινή… παγωμάρα.

Τα ρεπορτάζ της Πέμπτης συνηγορούσαν πως η Γιουβέντους είναι κοντά στην απόκτηση του Γάλλου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για άρνηση των Παριζιάνων για την πώληση του ποδοσφαιριστή τους.

Η Παρί παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην τον δώσει αλλά φαίνεται πως αυτή είναι μια τακτική για να πάρουν περισσότερα λεφτά. Οι Γάλλοι κοστολογούν τον Ματουιντί 40 εκατ. ευρώ, ποσό που δε φαίνεται πρόθυμη να δώσει η Γιούβε.

Μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι με σκοπό να τον πουλήσουν όσο πιο ακριβά μπορούν αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα τους καθώς αποτελεί βασικό πυλώνα.

Από την άλλη, η Γιουβέντους τον θέλει αλλά δε δείχνει πως θα ακολουθήσει τις απαιτήσεις των Γάλλων. Αυτή η μίξη μπορεί να βγάλει χαμένη μόνο την ομάδα του Τορίνο, τη στιγμή μάλιστα που ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει αν τα βρουν οι δύο σύλλογοι.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και η Γιούβε δε βρίσκεται σε θέση ισχύος. Η Παρί μοιράζει την τράπουλα και οι μπιανκονέρι είναι βήμα πριν πουν… πάσο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Για τον James της ρεαλ παίζει τπτ; Πολύ τον διαβάζω τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, αλλά αν μου επιτρέπετε θα κάνω ένα επικριτικό σχόλιο.. Αφού ξέραμε, εδώ και μήνες, ότι θα δώσουμε τον Πογκμπά, γιατί δε φροντίσαμε από τότε να βρούμε ταυτόχρονα και τον αντικαταστάτη του;; Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι θα το είχαμε κάνει και δε θα παρακαλούσαμε τελευταία στιγμή την Παρί, με την οποία λογικό είναι να μη θέλει να μας εξυπηρετήσει αφού είμαστε στα μαχαίρια.. Επιπλέον, λογικό είναι να μη θέλει να δώσει τον Κουαδράδο ο Κόντε, τόσο γιατί πάντα τον ήθελε για παίχτη του, αλλά και από την άλλη αναπόφευκτα λειτουργεί το ``εγωιστικό` υποσυνείδητό του ως προπονητής, δηλ. να μην ενισχυθεί η Γιούβε και πάει πάρα πολύ καλά στη Ευρώπη .., για να μη φανεί έτσι ότι αυτός δε μπορούσε να το κάνει σαν προπονητής της!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΩΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ! ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΜΕ.. ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ Ή ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ;; FORZA JUVE..in ogni caso!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή