17 Αυγ 2016

Νέντβεντ: Ξεκινάμε από το μηδέν, όλοι βρισκόμαστε στην ίδια εκκίνηση

Ο Πάβελ Νέντβεντ ήταν στη Villar Perosa και μίλησε για τη φετινή Γιουβέντους, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον... Avvocato.

Ως αντιπρόεδρος της Κυρίας πλέον, ο Πάβελ ήταν επί της υποδοχής της ομάδας στη βίλα των Ανιέλι και μετά το... πρόωρο τέλος του φιλικού με την Primavera (2-0), μίλησε στο Sky Italia.

«Είναι πολύ όμορφο, είναι χαρά μας να είμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί, με την οικογένεια Ανιέλι, για εμάς τους Γιουβεντίνους σημαίνει πολλά» είπε αρχικά ο Τσέχος, από τον οποίο ζητήθηκε να θυμηθεί κάποια επίσκεψη του ως ποδοσφαιριστής.

«Η πρώτη φορά ήταν το καλοκαίρι του 2001. Μου άρεσε πολύ γιατί μου ζήτησαν να συναντήσω άμεσα τον Avvocato. Ημουν εγώ, ο Μπουφόν και ο Τιράμ, εκείνο το καλοκαίρι είχαμε έρθει μαζί στη Γιούβε. Η συνάντηση με τον Avvocato ήταν πολύ όμορφη, με ρώτησε και για έναν Τσέχο ποδοσφαιριστή. Μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά ήταν ένας από αυτούς που είχαν παίξει κόντρα στην Ιταλία στον τελικό του Μουντιάλ του 1934. Ηταν πολύ όμορφο γιατί ο Avvocato είχε μια ξεχωριστή αύρα».

Σε ό,τι αφορά το παρόν, ο Νέντβεντ είπε για την φετινή Γιούβε ότι «πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να μην μείνουμε στις νίκες των προηγούμενων ετών, να καταλάβουμε ότι στην εκκίνηση ξεκινάμε μαζί με τους άλλους. Ολοι λένε ότι έχουμε ενισχυθεί πολύ, ελπίζω να είναι έτσι. Τα αποτελέσματα πρέπει να τα κερδίσουμε στο γήπεδο, όχι θεωρητικά. Στο γήπεδο θα πρέπει να αποδείξουμε ότι ενισχυθήκαμε», για να ολοκληρώσει με ένα σχόλιο για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ, έστω σε φιλικό, ως μπιανκονέρο.

«Περιμένουμε πολλά, έχουμε ποντάρει πολλά πάνω του, είναι στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Εχει μια ξεχωριστή γεύση το γεγονός ότι έβαλε το πρώτο του γκολ στο σπίτι των Ανιέλι».


2 σχόλια:

  1. Γιουβέντους σημαίνει οικογένεια. Δε νομίζω ότι υπάρχει σε άλλη ομάδα αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή