4 Αυγ 2016

Μπαρτσάλι: Ονειρευόμαστε το Champions League

Μετά τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ήταν η σειρά ενός άλλου Ιταλού διεθνή, του Αντρέα Μπαρτσάλι, να μιλήσει για τη νέα σεζόν.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε στο Sky Italia και είπε τα εξής...

Για το αν η φετινή Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή των τελευταίων χρόνων: «Εχουν έρθει σημαντικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αυξάνουν την ποιότητα της ομάδας αλλά το αν η φετινή Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή των τελευταίων χρόνων θα μπορούμε να το πούμε μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς, πάντως, δουλεύουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί και ελπίζουμε να το κάνουμε».

Για το Champions League:
«Το Champions League δεν είναι εύκολη διοργάνωση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν άλλες τρεις-τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες. Ξεκινάμε την σεζόν με στόχο να νικήσουμε ξανά στην Ιταλία και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε στο Champions League, όπου θέλουμε να κάνουμε κι άλλα βήματα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε ωριμάσει πολύ και σε αυτή τη διοργάνωση αλλά χρειάζεσαι και την τύχη, ειδικά με τους τραυματισμούς. Είναι σημαντικό το πώς φτάνεις στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Για την πληρότητα της αμυντικής γραμμής: «Με τις μεταγραφές των Ντάνι Αλβες και Μπενάτια κάναμε ακόμη ένα πολύ καλό άλμα σε ό,τι αφορά τη δύναμη της άμυνας μας. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν διάθεση για δουλειά και εμπειρία. Ο Ντάνι Αλβες έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα οπότε μπορούν να μας δώσουν πολλή επιπλέον ποιότητα και αυτό σίγουρα θα μας βελτιώσει».

Για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν: «Επιπρόσθετο όπλο. Είναι ποδοσφαιριστής σπουδαίου επιπέδου, το έχει ήδη αποδείξει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου