4 Αυγ 2016

Λέει-ξελέει ο Σιμόνε Τζάτζα

Δεν είναι μόνο το θέμα του Πολ Πογκμπά που έχει κουράσει τους οπαδούς της Γιουβέντους. Ανάλογη ταλαιπωρία προέρχεται και από τον Σιμόνε Τζάτζα.

Όλη την περσινή χρονιά, ο ατζέντης του έλεγε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πως κουβέντιαζε για μεταγραφή. Και αν το φετινό καλοκαίρι τα πράγματα έδειχναν πως άλλαξαν, με τον Ιταλό να επιθυμεί την παραμονή του στη Γιούβε αλλά και να αλλάζει μάνατζερ, μια νέα επιθυμία του έρχεται πάλι να θέσει θέμα μεταγραφής του.

Χθες τα ιταλικά ΜΜΕ έγραφαν πως ο Τζάτζα μίλησε στη διοίκηση και γνωστοποίησε την επιθυμία του να παραμείνει και σήμερα έρχεται δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που αναφέρει πως ο ίδιος θα ήθελε να πάει στη Μίλαν ή τη Ρόμα αρκεί να ξέρει πως θα αγωνίζεται.

Η Γιουβέντους τον ενημέρωσε πως η μοναδική πρόταση προέρχεται από τους Γερμανούς της Βόλφσμπουργκ αλλά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος πως θέλει να παραμείνει στην Ιταλία.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να πάρει άμεσα απόφαση σαν άντρας και όχι να είναι τόσο καψούρα με την Ιταλίδα.. , συγνώμη την Ιταλία, που αυτή η καψούρα να μην τον αφήνει μνα πάει εκτός.. Οκ.. , αφού είναι έτσι ας πάει στη Μίλαν, στη Ρόμα.., εκτός κι αν δε μπορεί να φύγει από το Τορίνο... Δε μπορεί να παίζει την ``κολοκυθιά`` με τη Γιούβε... forza juvare!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή