24 Αυγ 2016

Πού θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού για τον Ματουιντί και σε ποιο ποσό μπορεί να κλείσει η μεταγραφή

Την τελική προσπάθεια για την απόκτηση του Μπλες Ματουιντί θα κάνει η Γιουβέντους.

Ενώ η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, οι μπιανκονέρι θα επιχειρήσουν να αγοράσουν τον Γάλλο μέσο από την Παρί. Αν δεν τα καταφέρουν τώρα, τότε η μεταγραφή, όπως όλα δέιχνουν, θα ναυαγήσει.

Την Πέμπτη το απόγευμα, στην κλήρωση του Champions League, ο Μπέπε Μαρότα θα συναντηθεί με ομόλογούς του από τη γαλλική ομάδα για να συζητήσουν την προσφορά της Γιουβέντους.

Το παρόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, αναμένεται να δώσει και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα που διαμένει κοντά στο Μόντε Κάρλο.

Οι Παριζιάνοι θα ήταν ευχαριστημένοι με μια προσφορά 40 εκατ. ευρώ αλλά μπορούν να δώσουν το «ok» και στα 35 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους είχε ανεβάσει την προσφορά της στα 30 εκατ. ευρώ (20 εκατ. ευρώ ήταν η αρχική) και όπως φαίνεται, οι δυο πλευρές ενδέχεται να τα βρουν αν υπάρξει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Το ρεπορτάζ των Ιταλών επιβεβαιώνεται και από την L’ Equipe και φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό υπάρχει ουσιαστικός λόγος και πρόσφορο έδαφος ώστε οι δύο ομάδες να τα βρουν για τον Ματουιντί.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει και το σημαντικό βήμα για την εξωμάλυνση των σχέσεων Γιουβέντους-Παρί Σεν Ζερμέν που είχαν μπει στον πάγο από τότε που οι Ιταλοί πήραν το 2014 τον Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήραμε τον Kante με τα ίδια χρήματα, μηχανάκια και οι δύο αλλά διαφορετική μεταπωλητικη αξία.

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή