24 Αυγ 2016

Μπορεί ο Πιάντιτς να πάρει το ρόλο του αντι-Πογκμπά;

Στο πόσο καθοριστικός μπορεί να αποδειχθεί ο Μίραλεμ Πιάνιτς για τη Γιουβέντους, εστιάζει ιταλική ιστοσελίδα.

Μπορεί ο Βόσνιος να μην αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, παρόλα αυτά, θα είναι βασική μονάδα στη φετινή ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το Calciomercato σχολιάζει την επιλογή του προπονητή των μπιανκονέρι στα φιλικά προκειμένου να καλύψει τη θέση του Κλαούντιο Μαρκίζιο, μπροστά από την άμυνα.

Δοκιμάζοντας το 4-3-1-2, ο Αλέγκρι δεν έβαλε τον Πιάνιτς ως ελεύθερο πίσω από τους επιθετικούς αλλά μπροστά από την άμυνα, προκειμένου να παίρνει την πρώτη πάσα και να ξεκινάει το παιχνίδι της ομάδας. Από τους μέσους που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ, με δεδομένο ότι ο Μαρκίζιο είναι τραυματίας, ο Μίραλεμ είναι αυτός που μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτόν τον ρόλο.

Στα πρώτα λεπτά του φιλικού με τη Γουέστ Χαμ, πάντως, λίγο πριν γίνει το 0-1 από τον Ντιμπάλα, ο Πιάνιτς έκανε ένα λάθος που οδήγησε σε δοκάρι της Γουέστ Χαμ αλλά σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε στον ρόλο του. Οπως γράφει η ιταλική ιστοσελίδα, η ικανότητα του Βόσνιου να παίζει σε πολλές θέσεις στο κέντρο μπορεί να αποδειχθεί κλειδί για τις επιλογές του Αλέγκρι και να «απαλύνει» την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά.

Αυτό, φυσικά, με δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένας χαφ, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η… επιχείρηση «Μπλες Ματουιντί» ο οποίος κυρίως θα έχει ανασταλτικά καθήκοντα αφού για το δημιουργικό υπάρχουν παίκτες, με τον Πιάνιτς να ξεχωρίζει ανάμεσα τους λόγω και της ικανότητας του στις στημένες μπάλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου