5 Αυγ 2016

Το δώρο του Πογκμπά στον ράπερ φίλο του Drake

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαριστεί και ενδέχεται να είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο ίδιος ανεβάζει φωτογραφίες που σχετίζονται με τη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος μέσος συναντήθηκε στις ΗΠΑ με τον ράπερ Drake, ο οποίος τον Ιούνιο -όπως είχατε διαβάσε τότε στο forzajuve.gr- είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram με την ροζ φανέλα της Γιούβε.

Τώρα, ενώ όλα τα ΜΜΕ σε Αγγλία και Ιταλία περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά συναντήθηκε με τον Drake και του έδωσε κάποια δώρα, ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τι ήταν τα δώρα;

Δύο φανέλες της Γιουβέντους... Και οι οπαδοί των μπιανκονέρι του γράφουν στα σχόλια τους, ή να παραμείνει μπιανκονέρο ή να σταματήσει να βάζει τέτοιες φωτογραφίες αν έχει όντως συμφωνήσει σε όλα με την Γιουνάιτεντ.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juvetnus-nea.html
Ένα πολύ απλό παράδειγμα για το πόσο «πουλάει» ο Πογκμπά. Ενας από τους διασημότερους ράπερ του κόσμου φόρεσε μία από τις πιο όμορφες φανέλες του κόσμου. [Ολόκληρο το θέμα +]





Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου