6 Αυγ 2016

Πώς έχει η κατάσταση με τον μέσο που ψάχνει ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους κινείται για έναν βασικό μέσο αλλά δε δείχνει να βιάζεται όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις.

Τα δύο σενάρια για τον Πολ Πογκμπά είναι ανοιχτά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι μπιακονέρι έχουν επικεντρωθεί σε τρεις περιπτώσεις. Κάποιοι θεωρούν σίγουρο πως θα αποκτηθεί σίγουρα ένας από αυτούς, κάποιοι άλλοι, λιγότεροι, εκτιμούν πως μπορεί να γίνει και δεύτερη μεταγραφή από τη συγκεκριμένη τριάδα (με τη βασική προϋπόθεση του δανεισμού).

Αξελ Βίτσελ
Το αγκάθι στην περίπτωση του Βέλγου Αξελ Βίτσελ είναι τα χρήματα. Η Ζεντί θέλει 25 με 30 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους προσφέρει 18 με 20 εκατ. ευρώ. Διαπραγματευτικός της άσος η επιθυμία του παίκτη. Αρνητικό το γεγονός πως δεν πέφτουν οι Ρώσοι καθώς έχουν την πρόταση που θέλουν από την Πρέμιερ Λιγκ.

Λουίς Γκουστάβο
Η Γιουβέντους σκέφτεται να τον πάρει δανεικό τον Βραζιλιάνο Λουίς Γκουστάβο με οψιόν αφοράς και η Βόλφσμπουργκ ζητάει να μπει στο τραπέζι και η μεταγραφή του Σιμόνε Τζάτζα. Ο όρος είναι αποδεκτός από τους μπιανκονέρι, άγνωστο τι θα αποφασίσει ο Ιταλός επιθετικός που μάλλον σνομπάρει τους Γερμανούς.

Μπλες Ματουιντί
Ο Μπλες Ματουιντί είναι και αυτός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στο καρνέ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Θετικό πως ο Γάλλος έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, έναν άνθρωπο που η Γιουβέντους κάνει δουλειά μαζί του, αρνητικό πως ανήκει στην Παρί με τις σχέσεις των δύο ομάδων να είναι ψυχρές. Η τιμή του είναι κάπου στα 35 εκατ. ευρώ με τους μπιανκονέρι να θέλουν να ρίξουν την αξία.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου