5 Αυγ 2016

Ρέντσι: Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα αποτελούν ένα απίστευτο επιθετικό δίδυμο, αλλα…

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και το απέδειξε ξανά μιλώντας στη Gazzetta dello Sport.

Ως οπαδός της Φιορεντίνα, ο Ρέντσι ήταν δεδομένο ότι θα μιλούσε και για τη Γιουβέντους, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα αποτελούν ένα απίστευτο επιθετικό δίδυμο αλλά εγώ ως οπαδός της Φιορεντίνα δεν μπορώ παρά να ευχηθώ ότι θα τα βρουν δύσκολα από την 1η αγωνιστική, αφού στις 20 Αυγούστου θα παίξουν κόντρα στους βιόλα», ήταν η ατάκα του Ιταλού πρωθυπουργού, ο οποίος τοποθετήθηκε για το αν θα μπορούσε να εμφανιστεί στη Serie A κάποια... Λέστερ: «Η τελευταία πραγματική Λέστερ στην Ιταλία ήταν η Βερόνα, για να ξαναγίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται περισσότερα λεφτά και να γίνει διαφορετικά η κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Οσο για την μεταγραφή του Ιγκουαΐν με 90 εκατ. ευρώ, την πρόταση 60 εκατ. ευρώ της Νάπολι στην Ιντερ για τον Μάουρο Ικάρντι και την διαφαινόμενη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 110 εκατ. ευρώ, είπε: «Είναι οι κανόνες του μάρκετινγκ. Δεν ξέρω αν ο Πογκμπά αξίζει όντως 110 εκατ. ευρώ αλλά αν μπορούν να πάρουν αυτά τα λεφτά πουλώντας φανέλες του... Η Γιουβέντους, πάντως, θα κάνει θα κάνει τρομερό deal και ο Ραϊόλα θα πάρει την εκδίκηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου