22 Αυγ 2016

Η… αντεπίθεση από τις ρεζέρβες και η μεγάλη τους ευκαιρία

Αν ρωτούσαν κάποιον οπαδό της Γιουβέντους στις αρχές του καλοκαιριού ποιοι θα ξεκινούσαν στη μεσαία γραμμή στον πρώτο επίσημο αγώνα τη χρονιάς, ίσως να μην πετύχαινε κανείς το δίδυμο Ασαμόα-Λεμινά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους έχουν ξεκάθαρα το ρόλο του παγκίτη και όλοι γνωρίζουν πως μία από τις δύο θέσεις θα την πάρει ο Μίραλεμ Πιάνιτς και την άλλη ο μέσος που αναμένεται να αγοράσει η διοίκηση ή ο Κλαούντιο Μαρκίσιο όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Μέχρι να γίνουν τα παραπάνω, αυτό που είδαμε μετά από το πρώτο 90λεπτο είναι πως ο Κβάντο Ασαμόα και ο Μάριο Λεμινά άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Και οι δύο τα πήγαν πολύ καλά στο ματς με τη Φιορεντίνα και έδειξαν πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπορεί να τους εμπιστευθεί.

Είναι δύσκολο να κερδίσουν θέση βασικού αλλά ανεβάζουν τον ανταγωνισμό στην ομάδα και ξέρουν πως αν τα πηγαίνουν καλά, ο προπονητής είναι δίκαιος και θα τους δώσει αυτό που αξίζουν.

Μετά την πώληση του Πολ Πογκμπά και του Ρομπέρτο Περέριρα αλλά και τους τραυματισμούς των Κλαούντιο Μαρκίζιο και Στέφανο Στουράρο, Ασαμόα και Λεμινά βλέπουν πως ανοίγει υπάρχει πρόσφορο έδαφος για περισσότερη συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα. Και αν αρπάξουν την ευκαιρία, μπορεί να έχουν καλύτερο μέλλον στην ομάδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου