11 Αυγ 2016

Πετάει για Γερμανία ο Τζάτζα και το εναλλακτικό σενάριο

Ο Σιμόνε Τζάτζα αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία για την Βόλφσμπουργκ αλλά κάποια σενάρια τον στέλνουν και στην... Τσέλσι.

Ο Ιταλός φορ έχει καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον στη Γιουβέντους (εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω) και τις τελευταίες δύο ημέρες είναι πιο ανοιχτός στο ενδεχόμενο μεταγραφής στη Βόλφσμπουργκ, η οποία τα έχει βρει με τους μπιανκονέρι στα 25 εκατ. ευρώ.

Οπως έγραψε και χθες το forzajuve.gr, ο Τζάτζα αναμένεται σήμερα να πετάξει για Βόλφσμπουργκ ώστε να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας και να δει τις εγκαταστάσεις και την πόλη. Κάποια σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, όμως, τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρουν ότι η Γιουβέντους σκέφτεται να προσφέρει στην Τσέλσι, η οποία θέλει επιθετικό, τον Τζάτζα μαζί με ένα ποσό ώστε να τους αποσπάσει το «ναι» για τον Νεμάνια Μάτιτς. Το όνομα του Σιμόνε, άλλωστε, είχε γραφτεί για την Τσέλσι στις αρχές του καλοκαιριού αλλά τότε δεν έγινε κάποια επίσημη κίνηση από πλευράς Αγγλων.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου