12 Αυγ 2016

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρτσελόνα εξηγεί γιατί δεν μπήκαν στο παιχνίδι της απόκτησης του Πογκμπά

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρτσελόνα Αριέντο Μπράιντα εξήγησε γιατί η ομάδα της Βαρκελώνης δεν «χτύπησε» τον Πολ Πογκμπά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

«Τα οικονομικά της συμφωνίας δείχνουν το γιατί», είπε ο Μπράιντα και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η αξία, μια αξία που καλείται να δείξει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο αν ο ίδιος δεν εντυπωσιάζει σε κάθε αγώνα, θα υπάρχουν ερωτηματικά. Όταν ο κόσμος βλέπει κάποιους αριθμούς (αναφερόμενος στο ποσό που ξόδεψαν οι Άγγλοι για να τον αγοράσουν) περιμένει πως θα κερδίζει τους αγώνες μόνο του. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό».

Σχετικά με το ποσό που πουλήθηκε, είπε: «Κανείς δεν αξίζει αυτό το ποσό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υπερεκτιμημένοι. Υπάρχει τεράστιο χάσμα με την πραγματικότητα. Μιλάμε για μια συμφωνία που τελικό ποσό φτάνει τα 150 εκατ. ευρώ. Η πίεση πάνω του θα είναι τεράστια».

Τέλος, για τη μεταγραφή του Ντάνι Αλβες στη Γιούβε, είπε: «Ο Ντάνι Αλβες είναι ένα αστέρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ισχυρή προσωπικότητα και τεχνική. Ξέρει πώς να παίζει και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα. Αγαπήθηκε στη Βαρκελώνη αλλά αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Η Γιουβέντους πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου