25 Αυγ 2016

Καναβάρο: Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατακτήσει η Γιουβέντους το Champions League

Για τις μεταγραφές της Γιουβέντους αλλά και το ευρωπαϊκό της μέλλον μίλησε ο Φάμπιο Καναβάρο.

Ο βετεράνος Ιταλός αμυντικός που φόρεσε και την μπιανκονέρα φανέλα δήλωσε: «Η Γιουβέντους ενισχύθηκε. Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα με βάθος πάγκου. Θεωρώ πως ο Ιγκουαΐν είναι καλύτερος του Μοράτα».

Βλέπει ο Καναβάρο τη Γιούβε να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη; Δύσκολα, αν δούμε την απάντησή του. «Η Γιούβε έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή στην Ιταλία αλλά στην Ευρώπη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Θεωρώ πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατακτήσει το Champions League».

Για τον Πολ Πογκμπά είπες στη συνέντευξη που έδωσε στη Gazzetta dello Sport: «Είναι δύσκολο ν’ αντικατασταθεί. Το παιχνίδι του είχε εγγύηση όχι μόνο στην τεχνική αλλά και στη δύναμη, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει ο Πιάνιτς. Μου αρέσει ο Ιγκουαΐν και η εμπειρία που θα προσθέσει ο Ντάνι Αλβες. Θα χρειαστεί χρόνος για να τους “δέσει” ο Αλέγκρι».

Από την κλήρωση των ομίλων, ο Φάμπιο Καναβάρο πιστεύει πως η Γιουβέτνους θα πρέπει να αποφύγει δύο ομάδες: «Την Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι πολύ σκληροτράχηλη και την Τότεναμ».


2 σχόλια:

  1. Για την Ευρώπη δεν έχει άδικο. Πρέπει να αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή που αυτό συμβαίνει όταν παίζεις επιθετικά και όχι π.χ. πηγαίνοντας λάου λάου να πάρεις το ``Χ`` από μια αδιάφορη τότε Σεβίλη.. Τρως το γκολ, και βγάζεις πρώτη τη Σίτυ.. Και με τον Κόντε θυμάμαι στο Καραισκάκη.. Δε μπορεί να παίζεις ΄μυνα, να μην προσπαθείς να βάλεις γκολ, παρά μόνο στο τελευταίο 20 λεπτο στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή