5 Σεπ 2016

Το όνειρο του Αλεξ Σάντρο που… παρακαλούν να πετύχει όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους

Να κατακτήσει τα πάντα με τη Γιουβέντους και να παραμείνει μπιανκονέρο για πολλά χρόνια, είναι τα όνειρα του Αλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έκανε δηλώσεις στο κανάλι της Γιούβε (JTV) και αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος αλλά και η ομάδα.

«Είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι στη φυσική κατάσταση και αυτό ισχύει συνολικά για την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε καλύτερα κάθε μέρα που περνάει», είπε σχετικά, για να κάνει ακολούθως ένα σχόλιο για το ξεκίνημα με δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές: «Ξεκινήσαμε καλά και δεν ήταν εύκολο. Είναι πάντα περίπλοκα τα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν αλλά με τη δύναμη και την υπομονή μας καταφέραμε να κάνουμε το 2x2 και πρέπει να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα».

Οι νίκες, άλλωστε, ανέκαθεν ήταν η συνήθεια της Γιουβέντους, η οποία φέτος τα θέλει όλα, όπως είπε και ο Αλεξ Σάντρο.

«Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Στην Ιταλία έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Σασουόλο, κόντρα στην οποία τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα. Δουλεύουμε, όμως, για να είμαστε έτοιμοι. Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό Champions League. Θέλουμε να νικήσουμε, έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε αλλά θα πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, αρχίζοντας από αυτό με τη Σεβίλλη στην πρεμιέρα των ομίλων. Δεν θα είναι εύκολο ματς, είναι μια ομάδα που παίζει κι αυτή για τη νίκη».

Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος μπακ είπε για τις μεταγραφές ότι «έχουμε ενισχυθεί πολύ, αυτοί που ήρθαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ήδη μέλη της οικογένειας και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του φίλου Κουαδράδο», για να ολοκληρωθεί η μίνι-συνέντευξη με ερώτηση για το ποια είναι τα όνειρα του.

«Τα όνειρα μου; Να κατακτήσω τα πάντα με τη Γιουβέντους και να παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου