8 Σεπ 2016

Οι συνεργασίες, η ύλη και το αποκλειστικό θέμα που θα συζητηθεί στο τεύχος του ελληνικού περιοδικού για τη Γιουβέντους

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να μπει στον τρίτο κύκλο της έκδοσής του το μακροβιότερο αθλητικό fanzine ξένης ομάδας που κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα.

Έχουν περάσει σχεδόν 5,5 χρόνια από το τελευταίο τεύχος της Bandiera Bianconera, του ελληνικού περιοδικού των Γιουβεντίνων και πλέον έχουν μπει ξανά μπροστά οι μηχανές!

Το forzajuve.gr, μετά από μεγάλη έρευνα, έχει συγκεντρώσει τους καλύτερους συντάκτες που γνωρίζουν να γράψουν για τη Γιουβέντους. Άνθρωποι που παρακολουθούν την ομάδα δεκαετίες και που έχουν ταξιδέψει στο Τορίνο, συντάκτες που ξέρουν τα… χούγια των μπιανκονέρι όσο λίγοι και έχουν συναναστραφεί με κάθε τρόπο με τον σύλλογο.

Οι συνεργασίες και η θεματολογία του τεύχους
Η Bandiera Bianconera θα εξασφαλίσει μερικές σημαντικές συνεργασίες. Ιταλοί από το Τορίνο, το Μιλάνο, τη Ρώμη αλλά και άλλες περιοχές της χώρας θα γράφουν αποκλειστικά για το ελληνικό περιοδικό της Γιουβέντους! Ανάλογες συνεργασίες θα υπάρξουν και από συντάκτες σε διάφορά μέρη της Ελλάδας.

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει θα μπορείτε να διαβάσετε  μεταξύ άλλων, την πρώτη μεγάλη συνέντευξη των Nucleo Grecia, ένα οπαδικό οδοιπορικό στην Ιταλία, τη μεγάλη κόντρα μεταξύ συνδέσμων και διοίκησης αλλά και ένα αποκλειστικό θέμα που θα συζητηθεί και αναμένεται να ταράξει για τα καλά τα Γιουβεντίνικα νερά στην Ελλάδα. Με αποκλειστικό ρεπορτάζ, θα σάς παρουσιάσουμε για πρώτη φορά ένα μεγαλεπήβολο project που προβλέπει μέχρι και τη δημιουργία του «σπιτιού της Γιουβέντους στην Ελλάδα»!

Σε όλα τα παραπάνω, προστίθεται άφθονο πρωτογενές υλικό με θέματα -έρευνες, ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις- που θα υπάρχουν στο fanzine. Οι ασπρόμαυρες σελίδες της Bandiera Bianconera θα κατακλιστούν από… Γιουβέντους και όχι μόνο καθώς παράλληλα θα υπάρξουν συνεργασίες για ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά-οπαδικά θέματα.

Με σκοπό να παρουσιαστεί ένα άρτιο και «δυνατό» τεύχος αλλά και να κλείσουν όλες οι συνεργασίες, η Bandiera Bianconera άλλαξε, προς όφελος του αναγνώστη, ημερομηνία κυκλοφορίας. Το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους -που επιμελείται η Famiglia Bianconera και το forzajuve.gr- θα κυκλοφορήσει τρεις φορές το χρόνο.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
  • 44o τεύχος - Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016
  • 45o τεύχος - Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017
  • 46o τεύχος - Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε
Το fanzine θα διανέμεται δωρεάν, χωρίς αντίτιμο, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη μοναδική προϋπόθεση να καλυφθούν από τους παραλήπτες τα έξοδα αποστολής. Οι συνδρομές για το ελληνικό περιοδικό των μπιανκονέρι βρίσκονται σε εξέλιξη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ famigliabianconera@gmail.com γράφοντας στο θέμα Περιοδικό. Οι δεκάδες φίλοι που έχουν στείλει ήδη μέιλ, θα ενημερωθούν από εμάς για το τελικό στάδιο της παραγγελίας.

Γράφουμε την Ιστορία της Γιουβέντους στα ελληνικά και κυματίζουμε υπερήφανα την ασπρόμαυρη σημαία, την Bandiera Bianconera!

2 σχόλια:

  1. εχω στειλει email εδω και μια βδομαδα...για ποιο λογο δεν παιρνω απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει μέιλ που δεν έχει απαντηθεί, τα περισσότερα μάλιστα διαχειρίζονται εντός λεπτών από την ώρα που έρχονται. Αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να ξαναστείλεις. Forza Juve!

      Διαγραφή