7 Σεπ 2016

Οι τέσσερις ομάδες που πλησίασαν τον Στουράρο το καλοκαίρι

Τέσσερις ομάδες προσπάθησαν να πλησιάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τον Στέφανο Στουράρο, ο οποίος επιστρέφει σε δύο εβδομάδες.

Ο μάνατζερ του Ιταλού χαφ, Κάρλο Βόλπι, μίλησε στο Tuttojuve.com και αναφερόμενος στην κατάσταση του Στουράρο, ο οποίος τραυματίστηκε στο Ιταλία-Γερμανία για τους «8» του Euro, είπε ότι «δεν βλέπει την ώρα για να επιστρέψει, κάτι που είναι προγραμματισμένο να γίνει σε δύο εβδομάδες ή το αργότερο ως το τέλος του μήνα».

Και από εκεί και πέρα, ο Βόλπι είπε ότι τέσσερις ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον στη μεταγραφική περίοδο. Οι δύο ήταν από Αγγλία και συγκεκριμένα οι Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ, οι άλλες δύο ήταν από Ιταλία και συγκεκριμένα οι Νάπολι και Λάτσιο.

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τους παρτενοπέι και τους λατσιάλι αλλά ουσιαστικά δεν έγινε καμία συζήτηση. Η Γιουβέντους έκανε ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση πώλησης του. Η Νάπολι, μάλιστα, προσπάθησε να εκφράσει το ενδιαφέρον της πριν καν μπει το καλοκαίρι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αναπτύσσεται αλλά ο Στέφανο νιώθει σημαντικός στο project της Γιούβε. Ο Τζιούντολι, αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στέφανο αλλά αυτός είναι Γιουβεντίνος και θέλει να αποδείξει πράγματα ως μπιανκονέρο».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου