9 Σεπ 2016

Τι συμβαίνει με Ιγκουαΐν και Πιάντιτς και δεν είναι σίγουρος αν θα τους βάλει ο Αλέγκρι

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψαν, με τον προπονητή να αποκαλύπτει κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στο ματς με την Σασουόλο.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τους νεροβέρντι το Σάββατο και ο Αλέγκρι αναφέρθηκε σε αυτό το ματς και γενικά στην κατάσταση της ομάδας, λίγο πριν αρχίσει ένα σερί σημαντικών αγώνων. Αγώνες που οι μπιανκονέρι μπορούν να αντιμετωπίσουν με το γεμάτο ρόστερ τους, με τον Αλέγκρι να επιβεβαιώνει ότι ο Λιχτστάινερ θα είναι βασικός, οι Ντάνι Αλβες και Μπαρτσάλι θα είναι στον πάγκο και ο Ιγκουαΐν κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι...

Για τα σερί ματς που ακολουθούν: «Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί αύριο αρχίζει ένας κύκλος επτά σημαντικών αγώνω, δύο εκ των οποίων στο Champions League. Ολοι θα έχουν τις ευκαιρίες να παίξουν, χρειάζεται να έχουμε σε υψηλό επίπεδο την ένταση μας και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν παίζουν συνεχώς οι ίδιοι 11. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν αύριο. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε μπει καλύτερα στη σεζόν, τώρα σκεφτόμαστε την Σασουόλο και αφού πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, θα σκεφτούμε μετά και την Σεβίλλη».

Για το αν θα ξεκινήσουν οι Ιγκουαΐν και Πιάνιτς: «Ο Ιγκουαΐν έχει καλές πιθανότητες να είναι βασικός. Για τον Πιάνιτς, θα δούμε. Εχω ένα σημαντικό ρόστερ στη διάθεση μου, το οποίο μου επιτρέπει να ξεκουράζω σωματικά και πνευματικά όποιον έχει ανάγκη κάτι τέτοιο. Το rotation είναι πάντα μια δυνατή πιθανότητα αλλά πρώτα θα πρέπει να αποκτήσουμε μια ισορροπία ως ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά ήμασταν όλοι μαζί στις 7 Αυγούστου και από τις 28 Αυγούστου έφυγαν ξανά οι διεθνείς και επέστρεψαν άπαντες μόλις χθες».

Για το αν παίξει ο Ντάνι Αλβες: «Αύριο θα παίξει ο Λιχτστάινερ. Ο Στέφαν έμεινε εκτός λίστας για το Champions League για τεχνικούς λόγους αλλά παραμένει σημαντικός για εμάς και αύριο θα παίξει».

Για τον Κουαδράδο: «Ετοιμάζονται τα τελευταία έγγραφα με την Lega. Αν είναι όλα ΟΚ, θα είναι στη διάθεση μου για το αυριανό ματς».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το αν θα μείνει στον πάγκο ο Κιελίνι: «Ο Τζόρτζιο είναι ήρεμος, παρά την αποβολή του στο ματς της Ιταλίας με το Ισραήλ. Αποβολή... Η 2η κίτρινη δεν υπήρχε. Αυτός που δεν θα παίξει αύριο, όπως και ο Ντάνι Αλβες, είναι ο Μπαρτσάλι».

Για την Σασουόλο και τον τραυματία Μπεράρντι: «Τα τελευταία χρόνια μας δυσκολεύει πάντα. Είναι μια ομάδα που έχει καθιερωθεί πλέον, τους εύχομαι τα καλύτερα στην Ευρώπη αφού έχω καλά συναισθήματα για τον πρόεδρο της Σασουόλο, ο οποίος με είχε εμπιστευτεί στο ξεκίνημα μου. Ο Μπεράρντι είναι ένας ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής, εξελίσσεται καλά, είναι ένα πραγματικό ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Σασουόλο άρχισε νωρίτερα τη φετινή σεζόν, έχει παίξει περισσότερα επίσημα ματς αλλά πρέπει να νικήσουμε».

Για τις τακτικές λύσεις που έχει φέτος λόγω του γεμάτου ρόστερ: «Εχω ποδοσφαιριστές που μου επιτρέπουν να αλλάζω σύστημα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία στην άλλη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να υπάρξουν διάφορες αλλαγές στο σύστημα, ακόμη και μέσα στο ίδιο ματς. Εχω έξι μέσους, συν τον Μαρκίζιο που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Δεν πρόκειται να βιαστούμε με τον Κλαούντιο γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε το παραμικρό, μιλάμε για χιαστούς. Ελπίζουμε η αποθεραπεία να συνεχιστεί το ίδιο καλά και ο Κλαούντιο να είναι με την ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου