19 Σεπ 2016

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στα τρία γκάλοπ της Gazzetta dello Sport

Η Gazzetta dello Sport αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με τα γκάλοπ που έβαλε... Πάμε να δούμε, τώρα, τι ψηφίζουν οι Ιταλοί.

Η ήττα της Γιουβέντους από την Ιντερ στο Μιλάνο, έφερε αντιδράσεις που θεωρούνται τουλάχιστον υπερβολικές.

Πώς να χαρακτηρίσεις, δηλαδή, το γεγονός ότι τα ΜΜΕ που μέχρι και πριν δύο μέρες έγραφαν ότι οι μπιανκονέρι θα σαρώσουν τους πάντες και τα πάντα σε Ιταλία και Ευρώπη, τώρα αναρωτιούνται αν είναι έστω το φαβορί για το πρωτάθλημα;

Οπως και να έχει, ας δούμε τι ψηφίζουν οι Ιταλοί σε τρία γκάλοπ που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η Gazzetta dello Sport...

Το πρώτο γκάλοπ έχει την εξής ερώτηση: «Μετά την ήττα από την Ιντερ, η Γιούβε είναι ακόμη το φαβορί για το scudetto;».
Προς το παρόν έχουν ψηφίσει σχεδόν 4.000 άτομα και το «Ναι» έχει ποσοστό 80% ενώ το «Οχι» είναι στο 20%.

Το δεύτερο γκάλοπ έχει την εξής ερώτηση: «Τώρα είναι η Νάπολι στην 1η θέση της βαθμολογίας. Θα είναι μια μάχη με τη Γιούβε για το scudetto;».
Οι μέχρι στιγμής ψήφοι είναι επίσης σχεδόν 4.000 και προηγείται το «Οχι» με 55% ενώ το «Ναι» είναι στο 45%.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Το τρίτο γκάλοπ έχει την εξής ερώτηση: «Ποιος μπορεί να μπει σφήνα στην κούρσα των Γιούβε και Νάπολι για το πρωτάθλημα;»
Σε 3.500 ψήφους, τα αποτελέσματα προς το παρόν είναι τα ακόλουθα:
Ιντερ 54%
Ρόμα 39%
Μίλαν 4%
Φιορεντίνα 3%

Συμπεράσματα
Οπως αναφέρει σε σχετικό κείμενο που έχει ανεβάσει και η Gazzetta dello Sport για την πορεία των γκάλοπ, η συντριπτική πλειοψηφία (8 στους 10) δεν αλλάζει άποψη λόγω της ήττας στο Μεάτσα και μένει σταθερή στην άποψη ότι η Γιουβέντους είναι το ακλόνητο φαβορί.

Εκεί που τους έχει επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα του ντέρμπι, δηλαδή, δεν είναι σε ό,τι αφορά τους μπιανκονέρι, δεν κλονίζεται δηλαδή η εμπιστοσύνη τους σε αυτούς, αλλά δίνουν έξτρα πόντους στην Ιντερ.

Τόσο, ώστε να θεωρούν πως οι νερατζούρι μπορεί να αποδειχθούν η ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο με τη Γιούβε και όχι η Νάπολι, η οποία αυτή την στιγμή είναι στην 1η θέση και στο +1 από την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου