15 Σεπ 2016

Της έλειπε εκτός από το γκολ και η λάμψη

Η Γιουβέντους μπήκε με το αριστερό στο Champions League αφού έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλλη.

Οι μπιανκονέρι θα μπορούσαν να κάνουν εύκολη τη βραδιά από νωρίς, αφού στο 8’ ο Ντιμπάλα έβγαλε σε θέση για γκολ τον Κεντίρα αλλά ο Γερμανός αστόχησε. Λίγα λεπτά μετά, στο 15’, οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά, με τον Κεντίρα να βγαίνει και πάλι απέναντι από τον Ρίκο αλλά πλάσαρε πάνω του.

Η Γιούβε είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο αλλά στη συνέχεια η Σεβίλλη κατάφερε να τον ανακόψει, την ίδια ώρα που δεν βοηθούσε ούτε ο διαιτητής με τα συνεχή σφυρίγματα για φάουλ.

Οπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι οι Ισπανοί κατάφεραν να... κοιμίσουν τους μπιανκονέρι, οι οποίοι δεν εκμεταλλεύτηκαν στο 30’ ένα λάθος της άμυνας, με συνέπεια να χαθεί η ευκαιρία και να βγει το ημίχρονο χωρίς γκολ.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους ανέβασε κάπως τον ρυθμό της και από την στιγμή που το έκανε, ήρθε και η ευκαιρία. Η καλύτερη της. Ηταν το 59ο λεπτό, όταν ο Ντιμπάλα άνοιξε δεξιά για τον Ντάνι Αλβες, αυτός σέντραρε, ο Ιγκουαΐν πήρε ωραία την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι αλλαγές του Αλέγκρι, με την είσοδο των Πιάνιτς και Αλεξ Σάντρο αντί των Ασαμόα και Εβρά, βοήθησαν στο να κινείται η Γιούβε πιο γρήγορα και να αυξήσει την πίεση της προς τη Σεβίλλη, η οποία όμως και πάλι έβρισκε τον τρόπο για να παγώσει το ματς.

Και όταν δεν μπορούσε να το κάνει, είχε τη βοήθεια του τερματοφύλακα Ρίκο, ο οποίος έκανε πολύ καλή επέμβαση στη γωνία του στο 92’, αποκρούοντας την κεφαλιά του Αλεξ Σάντρο και σφραγίζοντας το 0-0.

Το φιλμ του αγώνα
Γιουβέντους-Σεβίλλη 0-0
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντάνι Αλβες, Κεντίρα, Λεμινά, Ασαμόα (68’ Πιάνιτς), Εβρά (68’ Αλεξ Σάντρο), Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα (86’ Πιάτσα)
Σεβίλλη: Ρίκο, Μερκάδο, Ραμί, Νίκο Παρέχα, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Κρανεβίτερ (78’ Μαριάνο), Βιτόλο, Ιμπόρα, Σαράμπια (64’ Κορέα), Βάσκες (91’ Καρίτσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου