7 Σεπ 2016

Όταν ο τερματοφύλακας της Μίλαν αποθεώνει και ευχαριστεί τον γκολκίπερ της Γιουβέντους

Το ντεμπούτο του, στα 17 του χρόνια, έκανε ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν θεωρείται το μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο μικρός πλέον μπορεί να νιώθει πιο δυνατός.

Πριν το φιλικό με τη Γαλλία, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντοναρούμα δείχνοντας την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπό του.

«Ο Ντοναρούμα είναι ο εκλεκτός», είχε πει ο αρχηγός της Γιουβέντους και συνέχισε: «Τώρα υπάρχει ένα νέο πρότζεκτ και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στον νέο προπονητή. Όταν νιώθεις πως έχεις κάτι να δώσεις, τότε είσαι έτοιμος».

Ο Ντοναρούμα έπαιξε με τη σκουάντρα ατζούρα για πρώτη φορά και είδε πως άνοιξε μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Για την πρώτη του συμμετοχή ευχαρίστησε τον προπονητή Τζαμπιέρο Βεντούρα αλλά και τον Τζίτζι. Και τον δεύτερο περισσότερο...

«Ήταν μια τεράστια συγκίνηση», είπε ο Ντοναρούμα στο Sky. «Ευχαριστώ τον Βεντούρα για την ευκαιρία που μου έδωσε. Όσο για τον Μπουφόν, μου έδωσε πολλές συμβουλές και μου είπε να το διασκεδάσω. Ήταν φανταστικός», πρόσθεσε.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ξέρει πως φεύγει από την εθνική, όπως φεύγει σιγά-σιγά και από το ποδόσφαιρο, και δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ. Εμπειρος όσο λίγοι, προσπαθεί να μεταφέρει τις γνώσεις του στους νέους χωρίς να τους βλέπει ανταγωνιστικά.

Για ακόμη μία φορά έδειξε πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι. Και πολύ τυχερός ο Ντοναρούμα που θα μάθει πλάι του…

1 σχόλιο:

  1. Ο Scuffet της udinese που βρίσκεται φέτος και γιατί τον εξαφανισαν;

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή