7 Σεπ 2016

Πώς θα κινηθεί η Γιουβέντους στις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ο Μπέπε Μαρότα έκανε, μεταξύ άλλων, το μεταγραφικό απολογισμό τη Γιουβέντους αλλά μίλησε και για τις επόμενες κινήσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο γενικός αρχηγός των μπιανκονέρι στο κανάλι των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

Για την βαθμολογία, 9, που έβαλαν τα ΜΜΕ στη μεταγραφική καμπάνια της Γιουβέντους: «Ηταν μια μεταγραφική που μας ικανοποίησε και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρώτα από όλους, τον Φάμπιο Παράτιτσι, τον Πάβελ Νέντβεντ, τον πρόεδρο Ανιέλι και όλους τους συνεργάτες μας στον αθλητικό τομέα της Γιουβέντους».

Για το αν πήγαν όλα όπως είχαν σχεδιαστεί ή χάλασε κάτι: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και κάποιοι στόχοι που δεν επιτυγχάνονται. Φυσιολογικό, υπό την έννοια ότι η τελειότητα δεν υπάρχει. Σίγουρα κάτι μπορεί να μην πήγε όπως το θέλαμε αλλά κάνοντας τον απολογισμό, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε πολλούς από τους στόχους που είχαμε».

Για το γεγονός ότι οι μεταγραφικές αναζητήσεις γίνονται όλο τον χρόνο πλέον: «Η μεταγραφική έχει δύο κομμάτια: Τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι. Για να γίνουν οι μεταγραφές, όμως, πρέπει να έχεις επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όλο τον χρόνο. Επομένως, δουλεύουμε ήδη για τους μελλοντικούς στόχους μας και αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε και ενδιαφέροντες πιτσιρικάδες».

Για το ποιον θα αποκτήσει η Γιουβέντους τον Ιανουάριο: «Ελπίζουμε να μην πάρουμε κανέναν, υπό την έννοια πως θα είναι τόσο δυνατή η ομάδα ώστε να μην χρειάζεται ενίσχυση. Σοβαρά τώρα, ο στόχος της Γιουβέντους είναι πάντα να βελτιώνεται. Στόχος και υποχρέωση μας, ως υπεύθυνοι για αυτό το θέμα, είναι να μην χάνουμε τις ευκαιρίες. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του καλοκαιριού, δεν υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πρόωρο να μιλήσω τώρα με πιθανότητες για τον Ιανουάριο, ας αρκεστούμε στο ότι η δουλειά μας συνεχίζεται για να είμαστε προετοιμασμένοι για ό,τι προκύψει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου