25 Σεπ 2016

Τι είπε για το δίδυμο Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς ο Αλέγκρι αλλά και για το πόσο λείπει ο Μαρκίζιο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στο Παλέρμο και τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί από τώρα, παρά το κλίμα που δημιουργείται εκτός Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο αλενατόρε μετά το 0-1 στο Ρέντσο Μπαρμπέρα...

Για τη νίκη στο Παλέρμο: «Παίρνουμε τους βαθμούς και γυρίζουμε σπίτι. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, απέναντι σε μια Παλέρμο που έχει βελτιωθεί στα τελευταία ματς, όπου πήρε 4 βαθμούς εκτός έδρας. Σίγουρα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό αλλά θα μας είναι χρήσιμη μια νίκη σαν αυτή. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους βαθμούς»

Για το πόσο λείπει ο Κλαούντιο Μαρκίζιο: «Πόσο μας λείπει ο Μαρκίζιο; Λείπει, αλλά υπάρχουν οι άλλοι και θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε τεχνικό επίπεδο».

Για το δίδυμο Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς στην επίθεση: «Οσο για το δίδυμο Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς, κατά τη γνώμη μου τα πήγαν καλά, ήταν στη διάθεση της ομάδας, κούρασαν την αντίπαλη άμυνα και βοήθησαν και ανασταλτικά. Ηταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκαν μαζί και έκαναν αυτό που έπρεπε σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της ομάδας, παρά το γεγονός ότι δεν σκόραραν. Για αυτά που τους ζήτησα, τα πήγαν καλά».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το αν θα γίνεται συνεχώς rotation στην άμυνα λόγω των πολλών λύσεων: «Δεν είναι προγραμματισμένο να ξεκουράζεται κάθε φορά και διαφορετικός στην άμυνα. Ο Κιελίνι έπαιξε πολλά ματς σερί, ο Ρουγκάνι ήταν καλά και αποφάσισα να παίξει αυτός. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, δεν έχει ήδη κατακτηθεί, όπως λένε όλοι οι απ' έξω. Είμαστε μόνο στην 6η αγωνιστική, η Γιούβε έχει κάνει καλό ξεκίνημα και είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση συνολικά».

Για τους τραυματίες Ρουγκάνι και Ασαμόα: «Ο Ρουγκάνι είναι όρθιος, ο Ασαμόα είναι... ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Επιστρέφει ο Στουράρο και ελπίζουμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Γιουβέντους στο Champions League:
«Στο Champions League πρέπει να σκοράρουμε, κόντρα στη Σεβίλλη είχαμε οκτώ φάσεις για γκολ και δεν αξιοποιήσαμε καμία. Αυτό όμως πέρασε, τώρα πρέπει να νικήσουμε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν θα πρέπει να πάμε εκεί με τη λογική ότι θα είναι απλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου