1 Σεπ 2016

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν πως η Γιούβε έκανε δύο συγκεκριμένες προτάσεις σε Ρεάλ και Μπάρτσα

Κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και ενός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε η Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τώρα διάφορα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Σε ό,τι αφορά την Γιούβε, δύο είναι τα πιο σημαντικά και έρχονται από Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Ο Ισκο σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Τορίνο, αλλά…


Συγκεκριμένα, μαδριλένικα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι στη διάρκεια των μεταγραφών ο Ισκο δέχθηκε τέσσερις προτάσεις. Δύο από Αγγλία (Αρσεναλ, Τότεναμ), μία από Ιταλία (Γιούβε) και μία από Ισπανία (Μάλαγα, η πρώην ομάδα του, σαν δανεικός από την Ρεάλ).

Οι Μαδριλένοι υποστηρίζουν ότι αυτή που έβαλε σε περισσότερες σκέψεις τον Ισκο ήταν η Γιουβέντους αλλά τελικά αποφάσισε να απαντήσει σε όλους αρνητικά για να παραμείνει στην Ρεάλ, αν και ο Ζινεντίν Ζιντάν του έδωσε πλέον διορία ως τον Ιανουάριο για να του αλλάξει άποψη και να τον κάνει ξανά βασικό.

Πρόταση και στον Ιβάν Ράκιτιτς φέρεται να έκανε η Γιούβε


Σε ό,τι αφορά τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς. Καταλανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Γιούβε έκανε μια πολύ καλή πρόταση στον Κροάτη αλλά οι μπλαουγκράνα κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει, δίνοντας του την υπόσχεση ότι μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του με αύξηση των ετήσιων απολαβών.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου