4 Σεπ 2016

Μπορεί η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα να φέρει αντίθετα αποτελέσματα;

Η Γιουβέντους έχει σκοπό να βάλει πάνω στο τραπέζι την ανανέωση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντίνος εντυπωσίασε την πρώτη του χρονιά στο Τορίνο και οι μπιανκονέρι θέλουν να τον «δέσουν» αλλά και να το δείξουν πως τον υπολογίζουν.

Μπορεί όμως μια τέτοια κίνηση να δημιουργήσει αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα; Αυτό που περιμένει η διοίκηση είναι δεχτεί ο ποδοσφαιριστής και να υπογράψει με χαρά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Σε τέτοιο επίπεδο, με τέτοιες προσωπικότητες και το μέγεθος των ομάδων, τα πάντα έχουν μια ξεχωριστή βαρύτητα. Τι μπορεί να πάει στραβά με τον Ντιμπάλα; Να μην ικανοποιηθεί από τη νέα του αμοιβή, παρόλο που θα του αποφέρει αύξηση 50% των αποδοχών του!

Όπως αναφέρει η Tuttosport, αυτή τη στιγμή ο Αργεντίνος αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η Γιούβε είναι πρόθυμη να του προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ. Μια πρώτη -πρόχειρη- ανάγνωση θα έλεγε πως ο Ντιμπάλα θα πέταγε τη σκούφια του. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι.

Ο συμπατριώτης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν κερδίζει 7,5 εκατ. ευρώ και αυτά αποτελούν μέτρο σύγκρισης. Ακόμη και ο Λεονάρντο Μπονούτσι που και αυτός ετοιμάζεται να δεχτεί αναπροσαρμογή συμβολαίου ίσως να αμείβεται με περισσότερα (το ρεπορτάζ αναφέρει για 5 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Η μεγάλη απόσταση από τις ετήσιες αποδοχές και το συμβόλαιο του Ιγκουαΐν αλλά και η σύγκριση με κάποιους άλλους παίκτες, σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, είναι κάτι που καλείται να το διαχειριστεί ο ίδιος ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου