5 Σεπ 2016

Μια δημοσιογραφική επιτυχία του forzajuve.gr που προηγήθηκε κατά πολύ της Tuttosport

Στις 12 Αυγούστου, το forzajuve.gr έγραφε πως προκαλεί εντύπωση γιατί ο Αλέγκρι και οι περισσότεροι παίκτες δεν αποχαιρέτησαν τον Πογκμπά.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε παίξει πουθενά, ούτε στα ιταλικά ΜΜΕ. Τρεις εβδομάδες αργότερα, σήμερα δηλαδή, το βασικό θέμα της Tuttosport έχει τίτλο «Προδομένοι από τον Πογκμπά» και γράφει: «Το παρασκήνιο του αντίο που απογοήτευσε τη Γιούβε και τους τιφόζι. Στους συμπαίκτες του είχε πει ότι θα μείνει: Εκπληκτος ο Ντιμπάλα, ειρωνικός ο Μπουφόν».



Αναλυτικό θέμα για το ρεπορτάζ της Tuttosport θα ακολουθήσει στη συνέχεια αλλά αξίζει να σταθούμε στην επιτυχία του forzajuve.gr, του ελληνικού σάιτ που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Γιουβέντους.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η δημοσιογραφική ομάδα του forzajuve.gr γράφει για τη Γιουβέντους γιατί γνωρίζει τη Γιουβέντους. Ξέρει την ιστορία, ξέρει το χθες, νιώθει το σήμερα και αφουγκράζεται το αύριο.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, που εμπιστεύεστε εμάς για την ενημέρωσή σας για θέματα της ομάδας. Έχετε διαπιστώσει και την ποιότητα και τη θεματολογία του σάιτ και εσείς έχετε φέρει το forzajuve.gr σε αυτό το άκρως επιτυχημένο επίπεδο.

Αυτή η δημοσιογραφική ομάδα, με κάποιες προσθήκες και νέες συνεργασίες, θα αναλάβει το βάρος της κυκλοφορίας του ελληνικού περιοδικού της Γιουβέντους, της Bandiera Bianconera, και σύντομα θα υπάρξουν τα τελικά νέα για το νέο τεύχος του εντύπου.

Σας ευχαριστούμε και πάνω απ’ όλα… forza Juve!

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea_169.html
Προκαλεί εντύπωση γιατί ο Αλέγκρι και οι περισσότεροι παίκτες δεν αποχαιρέτησαν τον Πογκμπά. Πολύ ήρεμα είναι τα πράγματα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους, τέσσερις μέρες μετά την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_100.html
Kυκλοφορεί το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους, πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε. Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους της Bandiera Bianconera. Πλέον μπαίνουν ξανά μπροστά οι μηχανές! [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου