19 Οκτ 2016

Τον διαιτητή ευχαρίστησε ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... ευχαρίστησε τον διαιτητή για τη νίκη της Γιουβέντους επί της Λιόν.

Οι μπιανκονέρι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μάριο Λεμινά στο 54’ και μπορεί αυτό να προκάλεσε εκνευρισμό εκείνη την στιγμή αλλά τελικά ήταν ό,τι χρειαζόταν ώστε να δείξει η ομάδα τον χαρακτήρα της.

«Δεν κυκλοφορούσαμε την μπάλα όπως έπρεπε και γενικά έπρεπε να ξυπνήσουμε. Αυτός που μας ξύπνησε ήταν ο διαιτητής με τις αποφάσεις του και μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν αφήνοντας μας με 10 παίκτες», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του να βάλει στην 11άδα σαν τρίτο στόπερ τον Εβρά αντί του Μπενάτια...

«Διάλεξα τον Πατρίς γιατί ο Μεχντί δεν ήταν να παίξει το Σάββατο αλλά τελικά χρειάστηκε, μετά από απουσία 40 ημερών. Δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι και να έχουμε κάποια υποτροπή. Ο Εβρά μπορεί να τα πάει καλά σε αυτή τη θέση, είναι αριστεροπόδαρος και χρήσιμος για εμάς».


Αναφορικά με τον Κουαδράδο, που μπήκε και έδωσε τη νίκη, ο προπονητής είπε πως «αν τον είχα ξεκινήσει σήμερα, δεν θα είχα κάποια φρέσκα πόδια για να βάλω κατά τη διάρκεια, το έχω πει πολλές φορές ότι οι αλλαγές είναι και θα είναι πολύ σημαντικές για εμάς», για να καταλήξει με ένα σχόλιο για το τι θα πρέπει να βελτιώσει η Γιουβέντους...

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη στις κοντινές πάσες, στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα από την στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και να μην βιαζόμαστε τόσο στις πάσες μας, όταν έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που κάθεται πίσω για να παίξει με αντεπιθέσεις πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει και μπορούμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και της κίνησης χωρίς την μπάλα. Αν δεν τρέξουμε όσο η Μίλαν το Σάββατο, θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου