11 Οκτ 2016

Ενας συγκλονιστικός Μαλντίνι, απάντησε σαν χείμαρρος για όσα συμβαίνουν στη Μίλαν

Χείμαρρος κατά της νέας Μίλαν παρουσιάστηκε ο Πάολο Μαλντίνι. Ο βετεράνος άσος των ροσονέρι που απέρριψε πριν λίγες ημέρες πόστο στην ομάδα, μίλησε έξω από τα δόντια.

«Η Μίλαν ήταν και παραμένει θέμα καρδιάς και πάθους για μένα. Είναι η δική μου ιστορία, η ιστορία του πατέρα μου, των παιδιών μου», είπε αρχικά ο Μαλντίνι. «Κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει πίσω αυτό».

«Αυτοί οι δεσμοί», συνέχισε, «με κάνουν να είμαι ακόμη πιο προσεχτικός στην αποδοχή μιας πρότασης συνεργασίας. Φυσικά και ο ενθουσιασμός σε κάνει να πεις “ναι”, αλλά λαμβάνοντας τις πιθανές συνέπειες δεν μπορώ να το κάνω».

«Εχω μάθει να σέβομαι τις αξίες που ακολουθώ σε όλη μου τη ζωή. Τόσα χρόνια με σέβονται οι οπαδοί και το έχω κατακτήσει αυτό. Σέβομαι και τη Μίλαν και τον εαυτό μου», συνέχισε ο καταιγιστικός Μαλντίνι.

«Θέλω να μου δώσουν εξηγήσεις όσοι είπαν πως η συμφωνία δεν έγινε λόγω οικονομικών. Μετέφεραν αυτό ξεχνώντας πως εγώ και η οικογένειά μου ανήκουμε στη Μίλαν», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε: «Ο μισθός είναι συνέπεια μιας συμφωνίας, δεν είναι η αιτία».


«Αυτή η είδηση διέρρευσε από “ανώνυμες” πηγές σε ανθρώπους που γνωρίζω εδώ και 30 χρόνια με σκοπό να με δυσφημήσουν και να δικαιολογήσουν την αποτυχία της συμφωνίας», είπε.

«Εγώ δεν προέβαλα ποτέ κάποια οικονομική απαίτηση. Ζήτησα διευκρινήσεις για το ρόλο μου καθώς αυτό ήταν το κλειδί για μια πιθανή συνεργασία. Θα έδινα τα πάντα αν υπήρχε ένα σοβαρό πλάνο. Για μένα η Μίλαν είναι υπόθεση καρδιάς», πρόσθεσε.

«Μου προσφέρθηκε ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή αλλά σε μία ομάδα που η βάση της δεν είναι να κερδίζει. Εχω μεγάλη εμπειρία και ξέρω τι πρέπει να συμβεί και ποια συνεργασία πρέπει να υπάρχει με όλες τις πλευρές ώστε να φτάνεις σε αποτέλεσμα», τόνισε ο Μαλντίνι που εξέθεσε όσους έχουν αναλάβει τους ροσονέρι.

«Ζήτησα να συναντηθώ με τον ιδιοκτήτη της ομάδας όχι γιατί παρέκαμψα όλους πριν από αυτόν αλλά γιατί όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο με παρελθόν σαν το δικό μου, είναι θέμα ιστορίας και αξιοπιστίας», εξήγησε.

Με την παραπάνω τοποθέτηση, ο Μαλντίνι δε θέλησε να ξεκαθαρίσει απλά τη θέση του αλλά να δείξει πως η Μίλαν νοσεί καθώς διοικείται από ανθρώπους που δε γνωρίζουν τον σύλλογο. Τα λόγια του είναι σίγουρο πως θα επηρεάσουν πολλούς από το στρατόπεδο των ροσονέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου