20 Οκτ 2016

Ο Μαρότα απαντάει στον Ντε Λαουρέντις, μιλάει για τη Μίλαν και ρίχνει ξεκάθαρη μπηχτή στην Ιντερ

Ο Μπέπε Μαρότα απάντησε στους Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και Μίνο Ραϊόλα, χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το ματς με τη Μίλαν και έδωσε συμβουλή-μπηχτή στην Ιντερ.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους παραχώρησε συνέντευξη στη Rai Sport, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Σήμερα Πέμπτη, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα των όσων είπε ο Μαρότα και αφορούν την μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το ντέρμπι με τους ροσονέρι και τα προβλήματα των νερατζούρι.

Αναλυτικά όσα ήδη δημοσιοποιήθηκαν από την συνέντευξη Μαρότα...


Για το «η Γιουβέντους δεν ήταν πολύ κομψή στην υπόθεση Ιγκουαΐν» που είπε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Τα κάναμε όλα υπό το φως του ήλιου. Μιλήσαμε με τη Νάπολι και την ενημερώσαμε απευθείας ότι η πρόθεση μας είναι να ενεργοποιήσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης του Γκονσάλο, όπως και κάναμε. Ξέρω καλά τον Αουρέλιο, είναι παθιασμένος και ενστικτώδης. Από εκεί και πέρα, αν ο Ιγκουαΐν ήταν ο γκρινιάρης που περιγράφει η διοίκηση της Νάπολι, μάλλον δεν θα υπήρχε όλη αυτή η πολεμική εναντίον του και εναντίον μας ή οι δηλώσεις του, οι οποίες είναι στα όρια του επιτρεπτού και του μη επιτρεπτού».

Για τη δήλωση του Μίνο Ραϊόλα ότι η μεταγραφή του Ιγκουαΐν έγινε επειδή πουλήθηκε ο Πολ Πογκμπά: «Δεν είναι αλήθεια αυτό. Θα κάναμε την μεταγραφή του Ιγκουαΐν ούτως ή άλλως γιατί στα τελευταία πέντε χρόνια υπό την ηγεσία του Αντρέα Ανιέλι τα έσοδα μας υπερδιπλασιάστηκαν και έχουμε πλέον σημαντικά ποσά στη διάθεση μας. Είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε αυτά τα ποσά αν υπάρχουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο του ρόστερ».

Για το ντέρμπι με τη Μίλαν: «Δεν περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, ότι θα ήταν ένα ντέρμπι κορυφής. Η Μίλαν τα τελευταία χρόνια έδειξε να είναι στάσιμη αλλά ο Γκαλιάνι ήταν καλός στο να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση και να ποντάρει στους νεαρούς παίκτες της. Για εμάς είναι ένα επικίνδυνο ματς».

Για την κατάσταση της Ιντερ: «Δεν θέλω να υπεισέλθω σε δικά τους θέματα. Είναι προβλήματα που θα πρέπει να τα λύσουν αυτοί. Ενα πράγμα θα πω μόνο: Η διοίκηση προηγείται πάντα της ομάδας και για να φτάσεις σε σημαντικά αποτελέσματα είναι απαραίτητο να γίνεται πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου