5 Οκτ 2016

Ο Κόντε θέλει να πάρει τον Λιχτστάινερ προσφέροντας στη Γιουβέντους δύο εναλλακτικές προτάσεις και ένα ισχυρό κίνητρο

Τον Στεφάν Λιχτστάινερ θέλει να πάρει από τη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε εκμεταλλευόμενος τη δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή.

Ο Ελβετός έχει χάσει τη θέση του από τον Ντάνι Αλβες και δεν τον ευχαριστεί καθόλου αυτό το γεγονός, όπως δήλωσε και πριν ένα 24ωρο, ενώ στα τέλη του Αυγούστου είχε δημιουργήσει επεισόδιο για να πάει στην Ιντερ.

Η Γιουβέντους δε θα είχε πρόβλημα να τον δώσει τον Ιανουάριο, το αντίθετο μάλιστα καθώς όπως όλα δείχνουν δε θα γίνει ανανέωση συμβολαίου και το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

Ο προπονητής της Τσέλσι, ο άνθρωπος που είχε φέρει τον Λιχτστάινερ στο Τορίνο θα ήθελε να δουλέψει μαζί του και θεωρεί πως έχει κάποια κίνητρα που μπορεί να ενδιαφέρουν τους μπιακονέρι.


Το πρώτο είναι πως ο παίκτης δε θα πάρει σε ανταγωνιστική ομάδα στην Ιταλία. Το δεύτερο είναι φυσικά πως η Γιουβέντους θα πάρει κάποια λεφτά από το πουθενά αν γίνει η μεταγραφή τον Γενάρη και το τρίτο είναι, όπως αναφέρει το Calciomercato, πως μπορεί αντί για χρήματα, να γίνει ανταλλαγή με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ο οποίος είναι και αυτός δυσαρεστημένος στους μπλε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου