23 Οκτ 2016

Διευθυντής του Juventus TV: Ακου Γκαλιάνι και μαζί σου όλοι οι αντι-Γιουβεντίνοι

Με τον Αντριάνο Γκαλιάνι τα έβαλε ο διευθυντής του Juventus TV μετά το τέλος του ντέρμπι στο Σαν Σίρο.

Στη Γιουβέντους είχαν νεύρα μετά το ματς και δεν τα έκρυψαν. Νεύρα όχι τόσο για την απόφαση του Ριτσόλι και των βοηθών του να ακυρώσουν το γκολ του Πιάνιτς... δύο λεπτά αφότου μπήκε, λάθη άλλωστε γίνονται κάθε σεζόν υπέρ και κατά κάθε ομάδας, αλλά για το πώς υποδέχθηκαν αυτή την απόφαση οι ροσονέρι και ειδικά ο Γκαλιάνι.

Η Μίλαν, άλλωστε, με δίδυμο Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι προσπάθησε πάντα να πείσει ότι είναι υπέρ του 50%-50%, χωρίς όμως επιτυχία. Και η συμπεριφορά του Γκαλιάνι χθες βράδυ, που πανηγύριζε έξαλλα για την ακύρωση ενός κανονικού γκολ, δεν πέρασε απαρατήρητη από το επίσημο κανάλι των μπιανκονέρι (JTV), ο διευθυντής του οποίου, Κλαούντιο Τζουλιάνι, τα έβαλε με τον CEO των ροσονέρι...

«Η Γιουβέντους δεν έπαιξε καλά, το λέμε όλοι αυτό, αλλά ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, για ακόμη μία φορά, έδωσε το κακό παράδειγμα. Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν είναι τέσσερα χρόνια τώρα, το έκανε ακόμη και χθες πριν την έναρξη, που μιλάει για το γκολ του Μουντάρι, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχε στη συνέχεια και ένα κανονικότατο γκολ του Μάτρι που ακυρώθηκε. Μιλάει για το γκολ του Μουντάρι, το οποίο προέρχεται από μια φάση στην οποία έχει βγει η μπάλα προηγουμένως, οπότε με βάση τους κανονισμούς δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί η φάση, δεν θα υπήρχε το γκολ του Μουντάρι.


Εκείνο το ματς η Μίλαν έπρεπε το χάσει, όπως έπρεπε να χάσει και έχασε και το πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Μουντάρι έχει πει ότι η Γιουβέντους άξιζε το πρωτάθλημα και όμως, τέσσερα χρόνια μετά, είμαστε ακόμη εδώ για να ακούμε τα ίδια πράγματα. Αν τα πράγματα απόψε (χθες) είχαν γίνει ανάποδα, αν δηλαδή ακύρωνε στη Μίλαν ένα κανονικό γκολ και μάλιστα δύο λεπτά μετά την επίτευξη του, απόφαση που άλλαξε το ματς αν το δούμε τυπικά το θέμα, θα ακούγαμε για άλλα δέκα χρόνια τα ίδια πράγματα.

Το λέω στον Γκαλιάνι και σε όλους τους αντι-Γιουβεντίνους ότι έχουμε κουραστεί, πραγματικά έχουμε κουραστεί να ακούμε τα ίδια πράγματα, την ώρα που εμείς αναλύουμε την απόδοση της Γιουβέντους και δεν στεκόμαστε στο διαιτητικό λάθος. Το ίδιο θέλουμε από όλους πλέον.

Να σταματήσουν να μιλάνε για διαιτησία και να παραδεχθούν την ανωτερότητα της Γιούβε όταν θα έχει κατακτήσει τον Μάιο και το φετινό πρωτάθλημα. Γιατί και φέτος, παρά τα όσα γίνονται στους αγώνες τους, θα το κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα. Μείνετε ήρεμοι. Και οι Γιουβεντίνοι και οι αντι-Γιουβεντίνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου