16 Οκτ 2016

Για τον απαιτητικό Αλέγκρι και τον ξεχωριστό Ντιμπάλα μίλησε ο Αλεξ Σάντρο

Στον απαιτητικό Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στη χαρά του να είσαι συμπαίκτης του Πάουλο Ντιμπάλα, αναφέρθηκε ο Αλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι του 2-1 επί της Ουντινέζε, μίλησε στο Sky Italia και αρχικά αναφέρθηκε σε όσα ζητάει ο Αλέγκρι.

«Εχουμε έναν απαιτητικό προπονητή, ο οποίος μας ζητάει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς τεχνικά, στη φυσική κατάσταση, ακόμη και ψυχολογικά. Προς το τέλος του ματς με την Ουντινέζε δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι όσο θα έπρεπε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε», είπε ο Σάντρο.


Αφού είπε για το ματς με τη Λιόν ότι «έχουμε ήδη εκεί το μυαλό μας, ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες», έκανε ένα σχόλιο για τον Ντιμπάλα, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης επί των Φριουλάνι...

«Ο Πάουλο είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Γιουβέντους, βοηθάει πολύ την ομάδα και όλους τους συμπαίκτες του. Ολοι θέλουν να έχουν συμπαίκτη τον Ντιμπάλα».

Τέλος, αναφορικά με τον εαυτό του, είπε πως «έχω όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιονδήποτε ρόλο μου ζητήσει ο προπονητής, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είμαι καλά, αισθάνομαι καλά και συνεχίζω τη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου