27 Οκτ 2016

Αλέγκρι: Πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν ένα... ζωντανό νεκροταφείο

Το ξεμπλοκάρισμα του Μάντζουκιτς, η συνεργασία του με τον Ιγκουαΐν και η επιστροφή του Μαρκίζιο προκάλεσαν την ικανοποίηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής μετά το 4-1 επί της Σαμπντόρια...

Για το ματς και την συνεργασία Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς: «Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, χαλαρώσαμε λίγο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αλλά μετά το καθαρίσαμε αμέσως, ήταν σημαντικά να νικήσουμε απόψε. Ο Ιγκουαΐν έκανε ένα καλό ματς σε τεχνικό επίπεδο, είμαι ικανοποιημένος και από τον Μάντζουκιτς και γενικά από την συνεργασία τους. Ηταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι που έπαιξαν μαζί και σίγουρα λειτούργησαν καλύτερα ως δίδυμο σε σχέση με το πρώτο (στο Παλέρμο).


Για τον Μαρκίζιο: «Είμαι χαρούμενος για τον Μαρκίζιο, ο οποίος επέστρεψε μετά από τόσους μήνες και έκανε καλή εμφάνιση. Τώρα, όμως, θα πρέπει να τον διαχειριστώ σωστά γιατί όταν ένας παίκτης επιστρέφει μετά από τόσους μήνες δεν μπορεί να πάει σε φουλ ρυθμό σε συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τους τραυματισμούς: «Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος έχουμε μόνο τέσσερα μυικά προβλήματα ως τώρα. Αν θυμηθούμε τι γινόταν πέρυσι στην αντίστοιχη περίοδο, θα δούμε ότι ήμασταν ένα... ζωντανό νεκροταφείο».

Για τους αντιπάλους:
«Η Ρόμα είναι κοντά, όπως και η Νάπολι. Εχουμε νικήσει στα οκτώ από τα δέκα ματς που παίξαμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτή την στιγμή, βαθμολογικά, οι αντίπαλοι μας είναι οι Ρόμα και Νάπολι. Δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό όμως αλλά το τι κάνουμε εμείς. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η πιο δυνατή ομάδα όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου