15 Οκτ 2016

Τι προσφέρει τελικά στη Γιουβέντους ο παίκτης που έχει ακούσει τα χειρότερα απ’ όλους

Με έναν παίκτη που προσπαθεί να προσφέρει στη Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία συμπάθεια στις τάξεις των τιφόζι, ασχολήθηκε το Bleacher Report.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι ο Ερνάνες. Στο σχετικό θέμα του Bleacher Report, γίνεται αναφορά στο πόσο έλειψε αυτούς τους έξι μήνες ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και στο πώς μπορεί να δώσει ξανά ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας από την στιγμή που θα βρει τα πατήματα του. Κάτι, φυσικά, που θα χρειαστεί χρόνο, όταν μιλάμε για απουσία έξι μηνών λόγω χιαστών.

Μέχρι να επανέλθει στο 100% ο Principino λοιπόν, το Bleacher Report υποστηρίζει ότι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπροστά από την άμυνα είναι ο Ερνάνες.

Στο άρθρο γίνεται μια γρήγορη αναφορά σε όσα... δεν κατάφεραν να κάνουν ως αντι-Μαρκίζιο οι Μίραλεμ Πιάνιτς και Μάριο Λεμινά, για να εστιάσουν στη συνέχεια στον Ερνάνες.

Ο Βραζιλιάνος, όπως γράφει το κείμενο, ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη φετινή εμφάνιση ως βασικός, κόντρα στην Κάλιαρι, έχοντας 92,9% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες ενώ έκανε και έξι τάκλιν. Ασυνήθιστο για Ερνάνες!


Η συνέχεια ήταν το ίδιο καλή και στο Ζάγκρεμπ (στο Παλέρμο έπαιξε ο Λεμινά) με 94,1% σωστές πάσες, με το Bleacher Report να υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Αλέγκρι μετά το ματς: «Ο Ερνάνες τα πήγε μια χαρά σε αυτόν τον ρόλο και πέρυσι όποτε χρειάστηκε αλλά πάντα τον... σκότωναν όλοι στην κριτική. Αυτό με κάνει να χαμογελάω, όταν βλέπω ότι πλέον λέτε ότι μας είναι απαραίτητος».

Ακολούθησε το ματς με την Εμπολι, όπου τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος είχε 90,8% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες (59/65), έκανε δύο τάκλιν, δύο κλεψίματα και μία αμυντική επέμβαση, κάνοντας ό,τι έπρεπε ώστε η μπάλα να κινείται συνεχώς.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο πώς ο «Προφήτης» μοίραζε την μπάλα στις δύο πλευρές εναλλάξ, φροντίζοντας πάντα να κινείται στον χώρο του πλάγιου μπακ-χαφ που ανέβαινε στην επίθεση ώστε να μην μένει κενός χώρος για τον αντίπαλο.

Τι προσφέρει τελικά στη Γιουβέντους ο παίκτης που έχει ακούσει τα χειρότερα απ’ όλους


Το Bleacher Report... αποθεώνει τον Ερνάνες για την ειλικρίνεια του, όταν δήλωσε πως «θα με αποδοκίμαζα κι εγώ αν ήμουν στην εξέδρα και έβλεπα τις εμφανίσεις μου» και καταλήγει με το συμπέρασμα ότι ο Βραζιλιάνος, όπως είναι το παιχνίδι του, είναι ο ιδανικός για ματς με θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.

Για τα δύσκολα, καταλήγει το άρθρο, υπάρχει ο Μαρκίζιο, ο οποίος επιστρέφει στη δράση και όλοι στο Τορίνο εύχονται να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να βρει σταδιακά τα πατήματα του στο 100%.

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όχι ότι φταίνε εσείς,αλιμονο

      Διαγραφή
    2. Από αυτόν προήλθε το γκολ της ουντινέζε. (πλάκα κάνουμε)

      Διαγραφή
    3. Το θέμα βασίζεται σε μια ανάλυση μεγάλου ποδοσφαιρικού σάιτ και έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τι γράφεται έξω, μακριά από τον μικρόκοσμο της Ελλάδας. Ετσι κι αλλιώς, τέτοια θέματα δεν πρόκειται ποτέ να δούμε σε ελληνικά σάιτ.

      Δεν κάνουμε πλάκα, ούτε υιοθετούμε την άποψη του συγκεκριμένου μέσου. Μια ουδέτερη και ξεκάθαρη αναφορά στον Ερνάνες είναι. Και να θέλεις τη γνώμη μας, εμείς τον έχουν κατακρίνει πολλές φορές μέσα από το forzajuve.gr και ναι, δεν το θέλουμε στην ομάδα, ούτε τον θέλαμε όταν ήρθε.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή ήταν ο χειρότερος του γηπέδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή